|
02.04.2023 11:45

Зірки з великим серцем, які відвідали Донеччину: Хіменес-Браво, Птушкін, Дантес, Дурнєв

В будь-якому випадку Донецьк та вся Донецька область – це Україна, інакше бути не може. Шкода лише те, що раніше далеко не всі усвідомлювали наскільки серйозна ця проблема, цей напад. І лише у 2022 році все населення України усвідомило, що це була війна не тільки для Донбасу, а ще й для всієї країни. Але ніхто не хотів цього визнавати, поки власними очима не побачив наслідки війни у своєму місті.

Та все ж таки є серед й серед відомих людей ті, хто рано чи пізно визнав значущість Донбасу. Наприклад, Сергій Притула зі своїм фондом з 2014 року активно допомагає армії у Донецькій області, він неодноразово їздив туди й дізнавався ситуацію. Також і Святослав Вакарчук з 2014 року їздив у міста Донбасу та допомагав хлопцям вижити. А ось з 2022 року кількість зірок, які їздять туди збільшилась.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор на Донбасі

Наприклад колумбійський шеф-кухар, який вже давно має українське громадянство Ектор Хіменес-Браво. Чоловік живе в Україні понад 15 років і всім серцем щиро любить її. Він вважає, що немає людей краще ніж наш народ. Коли розпочалась війна, кухар не залишив рідну для нього країну, а почав активно підтримувати її. Так, Ектор вже неодноразово бував у Донецькій області.

Антон Птушкін

Відомий український тревел-блогер та волонтер Антон Птушкін також їздив у Донецьку область аби задокументувати всі злочини росії, які вони скоїли проти українського народу. Також відомо, що Антон активно допомагає Донецькій області.

Володимир Дантес та Олексій Дурнєв

Дантес і Дурнєв у Донецькій області

Володя й Олексій разом займаються волонтерським проєктом, який відкрив їм горизонти Донбасу і днями вони разом з командою відвідали окуповані міста Донбасу та привезли багато необхідних речей для військових.