Оля Мартиновська переїхала в іншу країну та стала кадровиком: з кар’єрою на телебаченні покінчено?

Оля Мартиновська вже багато років є відомим українським шеф-кухарем, якого поважають не лише в Україні, а ще й у Франції, адже там Ольга також багато вчилась та працювала.

Коли Мартиновська прийшла на “МастерШеф” в ролі учасниці, вона навіть не могла подумати, що на неї, просту дівчинку з маленького села чекає така шалена популярність у майбутньому. Оля проявила себе на шоу як справжній професіонал, вона багато навчалася та намагалася перейняти досвід кухарів зі світовим іменем. Тому, завдяки своїй завзятості й праці вона стала переможницею свого третього сезону.

Оля Мартиновська

Згодом Оля відправилась навчатися до найкращої кулінарної школи у Франції та набралась там величезного досвіду та знань, які дуже влучно змогла втілити в Україні і стати шефом на кухнях українських закладів. Зараз Ольгу поважають та вважають її гуру своєї справи. І не дарма, тому що зі її успіхом стоїть неймовірна кількість важкої роботи.

Але той, хто дійсно хоче стати професіоналом у кулінарному світі має пройти шлях з самого нуля, тобто з заготовлень, та вивчити всю структуру кухні. Тож, все було в її руках. І тепер, ми бачимо успішну жінку, яка знає, хто вона, що вміє, чому може навчити, та що варто робити на кухні, аби це високо оцінювали.

Мартиновська вже кілька сезонів є незмінним суддею “МастерШеф”, де оцінює професіоналізм та старання учасників, дає поради та навчає як і що варто робити. Оля зовсім не сурова суддя, бо колись вона сама була на цьому місці простих жінок та чоловіків, які хочуть довести собі, на що вони здатні.

Але нещодавно Оля поїхала за кордон, звісно, це тимчасово, проте зараз Мартиновська активно демонструє своє життя, і сьогодні Ольга виклала дві сторіс в яких шукає працівників на різні вакансії.

Сторіс Олі

Можна було подумати, що вона змінила професію, але оскільки Оля допомагає шукати працівника на “МастерШеф”, можна заспокоїтись та зрозуміти, що ц новому сезоні Мартиновську ніхто не замінить.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.