51-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому насправді не повернувся в Україну: “Мене не пустили”

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво нещодавно виїхав за кордон з метою відвідати своїх родичів.

Як відомо, знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво має нерухомість не тільки в Україні. Чоловік купив будинок у Канаді, який називає своїм справжнім домом, а також завжди може повернутися на рідну Батьківщину, де на нього чекає матір.

Прикордонна служба не пропустила Ектора Хіменеса-Браво в Україну

У знаменитості великий досвід подорожей на великі відстані. Але завжди може статися неприємність. Як наприклад, нещодавно кулінар повідомив про те, що Держприкордонслужба України не пропустила його.

Прикордонна служба не пропустила Ектора Хіменеса-Браво в Україну

Так, нещодавно Ектор відвідав свою сім’ю в Колумбії, побував в Іспанії і мав намір повернутися в Україну. Однак при проходженні кордону він стикнувся з серйозною проблемою: службовці не впустили його в країну. Про це повідомляє Комсомольська правда.

“Мене не пустили в Україну”, – повідомив Хіменес-Браво.

Причину даного рішення фанатам шеф-кухаря не повідомили, але вже через короткий проміжок часу Ектор вийшов на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і показав, що він їде у Львів. Тобто, проблема була вирішена.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому насправді не повернувся в Україну

Згодом підписники зірки побачили його вже на тлі міських пейзажів. Звісно, Ектор одразу ж нагадав аудиторії про те, як сильно любить дане місто.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ектор опинився за кордоном. Чоловік перебував там протягом декількох тижнів, після чого вирішив приїхати у Польщу. Коли ситуація в Києві трохи покращилася, чоловік повернувся в столицю. Зумівши адаптуватися, Ектор почав допомагати українцям тим, що вміє найкраще — стравами. Зірка брав участь у різноманітних благодійних акціях та намагався нагодувати як переселенців, так і військових.

Матір кулінар увесь цей час дуже хвилювалася за свого сина і не могла зрозуміти, як він може продовжувати свою діяльність при таких обставинах. Але Ектор наполягав на своєму і підкреслює, що Україна — це його Батьківщина також і він готовий боротися за нею разом з українцями.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.