|
04.04.2023 21:02

Українські зірки, які захоплюються танцями: Лілія Ребрик, Катя Лозовицька, Оля Полякова знають різні “па”

У нашому менталітеті досі існує стереотип, що якщо ти не займався танцями з дитинства, то в тебе вже нічого не вийде, коли ти виростеш. Але це зовсім не відповідає правді. У будь-якому віці людина може знайти для себе підходящу студію, викладача та напрям танців і навчитися відчувати своє тіло та ритм. Немало прикладів, коли люди у віці 40+ танцювали так, що у всіх просто не було слів.

Й насправді у танці для любителів не настільки важлива техніка, як енергія, яку ми віддаємо та беремо, адже це емоційна розрядка, яка допомагає розвантажити мозок та тренувати тіло, аби воно відчувало кожну клітинку та кожен м’яз.

Так, наприклад серед зірок та є приклади тих, хто просто захоплюється танцями й вже не претендує на рівень професіонала.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик колись давно брала участь у шоу “Танці з зірками”, де й зустріла свого чоловіка Андрія Дикого. А він є хореографом, тому у реальному житті Лілія дуже полюбляє танцювати разом з чоловіком.

Катерина Лозовицька

Катя Лозовицька

Переможниця “Холостяка-12” Катя Лозовицька розповідала, що вона в дитинстві професійно займалась танцями, але потім закинули цю справу. І зараз дівчина знову відновила свої зайняття танцями й робить чудові успіхи.

Оля Полякова

Оля Полякова

Українська королева ночі Оля Полякова також любить танці, і хоча вони їй не надто чудово вдаються, її двічі запрошували на “Танці з зірками” українські та грузинські. І Полякова показала всі свої вміння й таланти.

Тож, можна займатися будь-якою справою і відчувати в собі сили для нових звершень над собою, а не заради того, щоб комусь щось довести. Варто любити себе і дозволяти собі робити те, чого бажає душа.