|
05.04.2023 22:31

“Це просто дно”: екс-холостяк Алекс Топольський спробував повернути переможницю “Холостяк-12” Лозовицьку

Коли на екрани українців все ж таки вийшов 12 сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, історія між головним героєм та переможницею проєкту вже давно завершилася. Про це глядачі дізналися з запізненням у рік. Разом молоді люди пробули лише декілька тижнів, і за версією Алекса, ініціатива розійтися належала йому.

Алекс Топольський спробував повернути Катю Лозовицьку

Після завершення зйомок Алекс також пошкодував про свої вибір і намагався зав’язати любовні стосунки з Олександрою Мудрою.  Але і Катерина не залишилася осторонь, адже екс-холостяк спробував повернути і її.

Алекс Топольський спробував повернути Катю Лозовицьку

Про це дівчина нещодавно розповіла в ексклюзивному інтерв’ю на YouTube-каналі “А я говорила”.

“Чоловік не може так поводитися. Він не може опускатися до такого. Це просто дно. Ініціювала розмову я. Але в цій розмові ми обидва були згодні з тим, що нам треба розійтися”

Переможниця шоу розгнівана через те, що екс-холостяк виставив картинку, яка була зручна йому.

Окрім цього Катерина заявила, що усе, що робить Алекс направлено на піар та хайп. І у цю історію він намагався нібито втягнути і її, що Катерині не подобалося.

“Це хайп. Все, що він робить, це аудиторія, це підписники. Він мене так “обробляв” за цей тиждень. Щоб я написала нормальний пост. Він мене просто обробляв”, – поділилася модель.

Втім, окрім гри на публіку Топольський вирішив все ж таки погратися і з серцем своєї екранної обраниці і неодноразово намагався встановити з нею контакт після закінчення шоу. За словами дівчини, він стверджував, що шкодує про рішення розійтися. Однак, Лозовицька має впевненість, що усе це було направлено на публічну картинку, яку чоловік хотів відновити.

Варто відзначити, що інші учасниці проєкту також красномовно відгукувалися про головного героя, і далеко не завжди у позитивних барвах. Зараз чоловік проживає в Сполучених Штатах Америки, не спілкується зі своїм другом дитинства Славою Дьоміним і заробив репутацію найскандальнішого холостяка в Україні.