|
05.04.2023 22:37

“Вагітна” Настя Каменських більше не приховує, коли нарешті народить дитину Потапу: “Майбутні мама і тато”

А коли будуть діти? Це запитання знайоме ледь не кожній дівчині. Найчастіше його можна почути за родинним столом на святі. Певна річ, що постійно давати відповідь на це запитання набридає, а з часом застілля перетворюється на справжній допит. Світ шоу-бізнесу — це наче величезне нескінченне сімейне свято, на якому тебе постійно закидають запитаннями про особисте життя. Деякі зірки страждають від цього менше, деякі — більше. Кожна поява відомої співачки або акторки на публіці може наштовхнути фанатів та журналістів на думку про те, що вона вагітна. Причиною цьому може стати зміна ваги або стилю одягу. Із такою проблемою зіштовхнулась українська співачка Настя Каменських.

Передісторія

Українська співачка Настя Каменських вже не перший рік потерпає від постійних допитів прихильників (і не тільки їх) про те, коли вона планує народжувати. Особливо збільшенню подібних запитань посприяло весілля Каменських із колишнім партнером по дуету “Потап і Настя” Потапом.

Настя Каменських із чоловіком Потапом

Останні місяці майже під кожним фото співачки можна знайти коментарі про вагітність. В один момент дівчина втомилась виправдовуватись та звітувати перед підписниками й вирішила дати відповідь усім одразу. В інтерв’ю із Людмилою Гріцфельдт вона сказала, що їй дуже приємно, що прихильники так чекають на її дитину. Втім, вона наголосила на тому, що не стала би приховувати вагітність, і поділилась би цією чудовою новиною.

Крім того, Настя Каменських зізналась, що набрала трохи ваги, але це не значить, що теорії про вагітність мають місце бути.

А коли буде дитина?

Звичайно, що жодна відповідь співачки не змогла стишити хвилю запитань про вагітність. Тому днями дівчина дала інтерв’ю журналу “Viva”, де вкотре зачепила цю тему. Каменських заявила, що народження дитини — це особиста справа кожної сім’ї. Також дівчина додала, що життєвий шлях людини річ індивідуальна. Через це хтось може народити в 20 років, а хтось в 30. В кінці співачка наголосила, що дитина приходить у цей світ тільки тоді, коли вона це відчує. Тому на думку Каменських, немає сенсу щось планувати. Коли прийде час, тоді вона народить.