|
05.04.2023 23:50

Елла Крупеніна, Оксана Муха, Віра Брежнєва і Тіна Кароль претендували на його серце: всі жінки Дана Балана

Правду кажуть, що серцю не накажеш. Іноді людина може піддатись пристрасті й закрутити роман, а іноді — по-справжньому закохатись. Нерідко буває так, що на життєвому шляху особи трапляється далеко не одна людина, до якої вона відчуває симпатію. І це абсолютно нормально. Проте зіркам у цьому плані дещо складніше, адже за їхнім особистим життям слідкують мільйони прихильників. Тож сьогодні ми поговоримо про жінок співака Дана Балана, до яких у нього була симпатія.

Коротко про співака

Дан Балан — це молдавський співак, який отримав популярність в 2000-х роках. Українцям він став добре відомим він став після участі в участі у вокальному шоу “Голос країни” в ролі тренера.

Елла Крупеніна

Елла Крупеніна — це румунська модель, яка була єдиною дружиною дана Балана із цього списку. Пара побралася в 2005 році. У молодих все було чудово, у них навіть народився син Алан. Втім, як це часто буває, пара розірвала шлюб у 2009 році. Причиною цьому стали ревнощі Елли. У подружжя часто були сварки через надмірну увагу з боку прихильниць співака.

Елла Крупеніна і Дан Балан

Оксана Муха

Історія відносин Дана Балана із учасницею “Голосу країни” Оксаною Мухою заслуговують на окрему увагу. Іскру між молодими людьми прихильники помітили ще на проекті. Оксана муха була в команді співака, і навіть записала разом із ним пісню та кліп після завершення шоу. В ЗМІ та соціальних мережах фанати активно обговорювали ймовірний роман вокалістів, і щиро вірили в те, що вони разом. Як виявилось, в житті все більш прозаїчно: Дан Балан та Оксана Муха просто зімітували романтичні стосунки для того, щоб додати чуттєвості своїм пісням. В одному з інтерв’ю дівчина сказала, що співаки, наче актори у фільмі, мають право грати різні сценарії.

Оксана Муха і Дан Балан

Тіна Кароль

Історія “роману” з українською співачкою Тіною Кароль майже не відрізняється від попередньою. Тіна та Дан разом були наставниками на “Голосі країни”. Їхня взаємодія викликала захват у глядачів, і вони сподівались, що Кароль вперше стане щасливою після смерті чоловіка Євгена Огіра. Втім, виявилось, що все це — фальш і піар-хід. Про це розповів продюсер проекту Володимир Заводюк.

Тіна Кароль і Дан Балан

Віра Брежнєва

Співачку родом з України Віру Брежнєву також запідозрювали у симпатії до Дана Балана. Співаки ще у 2017 році відзняли разом два кліпи “Пелюстками троянд” та “Наше літо”. У цих відео молоді люди чуттєво відіграли закоханих. Через декілька років Брежнєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фрагмент кліпу, чим наштовхнула прихильників на думку про те, що у неї стосунки із Даном Баланом. Сам чоловік також із теплотою відгукувався про дівчину, і сказав, що у них була справжня синергія, що значно полегшила роботу. Втім, як все було насправді, фанатам залишається лише здогадуватись.

Прев’ю до кліпа Віри Брежневої і Дана Балана