|
08.04.2023 16:46

Влад Яма не став приховувати правду і визнав своє “темне минуле”: поставив себе у незручне становище

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше року знаходиться в еміграції. Чоловік прийняв рішення евакуювати свою родину до Сполучених Штатів Америки 24 лютого. При цьому зірка наполягає на тому, що зробив це цілком законно, адже зміг пройти через кордон до того, як його закрили для чоловіків.

Влад Яма визнав своє темне минуле

Колеги зірки неодноразово ставили дану тезу під сумнів. Мовляв, фізично це було неможливо зробити. Однак Влад ніяким чином не коментував дані висновки.

Влад Яма визнав своє темне минуле

Зараз зірка разом зі своїм сином Леоном та дружиною Ліліаною знаходиться у штаті Флорида. Колись він зізнавався, що мріє переїхати туди, але робота в Україні не дозволяла йому зробити цей вибір.

Спадкоємець артиста відвідує місцеву школу, вчиться брейк-дансу та веде активний образ життя. Ліліана натомість припинила вести особистий блог в соціальній мережі Instagram і ділитися невеликою кількістю контенту. Влад влаштувався на роботу у школу танців, а також активно бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах, які влаштовуються для допомоги Україні.

Тим часом інформаційний простір поки що заповнений новинами про Влада, адже він залишається суперзіркою, попри свою фактичну відсутність на батьківщині.

Наприклад, а нещодавно Влад відреагував на новину про невеличкий конфуз, який стався в ефірі з ним. Артист засміявся під час зйомок з Олексієм Дурнєвим і хрюкнув. Хореограф оприлюднив на особистій сторінці скріншот публікації та заявив, що це його “темне минуле”.

Влад Яма визнав своє темне минуле

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов висловився про виїзд танцюриста за кордон. Зокрема телеведучий заявив, що на його місці так не вчинив би, але зазначив, що точно не знає усіх обставин та умов, в яких опинився Влад, а тому засуджувати його не може. Також Горбунов поділився думкою, що Яма все ж таки не повернеться в Україну, адже давно звик до ритму життя в Сполучених Штатах Америки, знає, як все влаштовано і прекрасно адаптувався. Сам хореограф поки що не розповідає шанувальникам, чи збирається повертатися в Україну.