|
10.04.2023 20:16

З “Файна Юкрайна” в російський “Comedy Club”: Андрій Молочний зник з України не просто так

Як виявилося, пара закоханих в "Файна Юкрайна", Антон та Марічка, розійшлася по-справжньому в реальності. Актор, який грав роль Марічки, втік з України. Про те, що трапилося з раніше відомим українським гумористом Андрієм Молочним та на чию користь гуморист зробив свій вибір, читайте далі.

Чимало людей згадає раніше популярне гумористичне скетч-шоу “Файна Юкрайна”, яке виходило на екранах телевізорів з 2008 по 2010 роки на Новому каналі. Програма складалася зі всього-на-всього двох акторів, а саме народного улюбленця та актора Сергія Притули, а також його творчого напарника — гумориста Андрія Молочного.

Сергій Притула та Андрій Молочний у Файна Юкрайна

Але якщо теперішній стан справ Сергія Притули ми можемо дізнатися з його численних громадських ініціатив та організації зборів у власний благодійний фонд на потреби армії, то про його колишнього колегу відомо досить мало й ці факти насправді не втішають.

Що трапилося з Андрієм Молочним?

Виявляється, колишній український актор недарма зникнув з нашого медіапростору. Ще в 2014, під час спалаху російсько-української війни на Донбасі, Андрій Молочний переїхав на постійне проживання до росії. Разом з ще одним українським гумористом, Антоном Лірником, який також проміняв рідну естраду та почав підтримувати ворожу владу, вони й далі продовжували виступати на корпоративах, в “Comedy Club” та розважати тамтешню публіку.

Що відомо про Андрія Молочного?

Сам Андрій Молочний походить з міста Коростень Житомирської області. Свій кар’єрний шлях в гумористичному напрямку він почав ще в студентські роки, коли грав в університетське КВК в команді “На вухах”.

З 2006 року він навіть ініціював те, щоб українці створили свою версію популярного на той час у росії стендап-шоу “Comedy Club”. Як виявилося, його бажання згодом трансформувалося в ідею просто виступати на чужій сцені. “Comedy Club UA” довго не проіснував, але сам Молочний став постійним учасником російської телепрограми, що базувалася в Москві.

Куди зник Андрій Молочний з Файни Юкрайни

Ось так і виходить, що Андрій Молочний вирішив проміняти українську естраду на російське шоу. А його колишній друг та творчий колега, з яким вони кардинально розійшлися поглядами та шляхами, — Сергій Притула — зміг не тільки стати всеукраїнським улюбленцем-шоуменом, але й заслужив на національну повагу через свою постійну благодійну діяльність та громадські акції.

Гумористові також згадують кілька образливих та недоречних жартів: як то про українську мову, що “ріже йому слух”, чи українців, як постійних емігрантів або гастербайтерів. Тому не дивно, що про Андрія Молочного зараз практично не чути на українському медіапросторі.