|
11.04.2023 18:54

Учасниця “Холостяка” Роза Аль-Намрі покинула Україну: Андрій Іскорнєв більше не побачить східну красуню

Виявилося, що Роза Аль-Намрі зараз перебуває в Німеччині. Ведуча опублікувала в своїх соцмережах пост з фото, на якому вона усміхається. І що цікаво, в публікації позначено її теперішню геолокацію, а саме місто Дюссельдорф.

Роза також привітала своїх підписників з Великоднем. Вона розповіла, що їй дуже подобається в Німеччині, адже в цій країні є неймовірна природа та фауна. Такий досвід для журналістки є надзвичайно цінним, оскільки вона обожнює різних тваринок, а там їх дуже багато навіть в заасфальтованих містах та бетонних масивах. Лелек, які літають над високими будинками й хмарочосами, козликів, які жують зелену травичку за парканами чи качок, що переходять переповнену машинами трасу, вона вже вважає повноцінними героями своїх сюжетів. Аль-Намрі також захоплюється різноманітністю і багатогранністю природи Німеччини і сумує, що природа України не є зараз в такій же безпеці через повномасштабну війну.

Чому Роза Аль-Намрі виїхала з України?

Дівчина зробила анонс, що зараз працює над новим і цікавим науковим дослідженням і рада мати таку можливість — поринути в німецьку культуру та вивчити їхні традиції. Роза сподівається, що її праця принесе велику користь суспільству, адже вона вкладає в неї свої емоції, враження і можливо навіть частинку душі.

Чи чекати фанатам на повернення Рози Аль-Намрі в Україну?

Щоби не засмучувати шанувальників своїм від’їздом, Роза Аль-Намрі пообіцяла скоро повернутися додому на Батьківщину. Ведуча вірить, що знову приїде в Київ та святкуватиме Великдень та завершення Рамадану зі своїми друзями в ботанічному саду з магноліями. А поки ми не маємо