|
11.04.2023 18:57

Активно наступають на п’яти легендам української сцени: KOLA, LAUD, Wellboy, Adam та інші молоді таланти

Недарма кажуть, що український народ неймовірно багатий на таланти, і це дійсно правда, оскільки ми всі маємо в собі частку якогось дару. Хтось співає, хтось пише пісні, хтось вірші, хтось малює, хтось танцює. Тобто, у кожному з нас є частинка українського таланту та національного коду.

На українській сцені багато легенд, їхні імена навіть не можна перелічити за один день, адже наші артисти дійсно супер талановиті. І на зірок типу Тіни Кароль, Монатіка, Юлії Саніної, Джамали, Руслани та інших рівняються й молоді, ще не дуже досвідчені артисти. І саме про них зараз піде мова.

KOLA

Анастасія неймовірна співачка, яку довго не приймала велика сцена, тому вона двічі стала учасницею “Голосу країни”, а потім кілька сезонів була фірмовим голосом “Танців з зірками”. Але цього дівчині було замало, тому що вона мріяла про велику сцену.  І зараз, дівчина виступає на одній сцені зі своїм наставником Монатіком і навіть за кордоном. Її пісні наспівують всі, особливо “Тебе-собі”, “Перекотиполе” та інші.

LAUD

Ще один фірмовий голос “Танців з зірками”Владислав. Його альбоми просто розривають серця, оскільки вони настільки проникливі, а ще і його тембр голосу водночас роблять магію.

Wellboy

Пісні “Гуси”, “Нозі-босі”, “Жовті мальви” знають всі, його особливість в тому, що він сам пише такі треки, які потім підіймати настрій всім українцям. У кожному клубі можна зустріти його пісні.

Adam

Романтичний трек “Танцюй зі мною повільно” лунає звідусіль, тому його автора можна вважати справжнім талантом, адже ця пісня стала вірусною.