|
12.04.2023 13:43

Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим, з яким запалював 2 роки тому: “Послав його 24 лютого”

Майже 3 роки тому Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Христиною Горняк потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своїм знайомством з Філіпом Кіркоровим на курорті.

Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим

Зірки добре провели час і телеведучий активно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео та фото з співаком. Ще тоді користувачі поставилися до даного контенту неоднозначно, адже деякі були були проти артистів з російської федерації через політичну ситуацію. Однак Володимир не давав себе критикувати і ставив користувачів мережі на місце.

Володимир Остапчук розповів про скандал із Кіркоровим

Пізніше з’ясувалося, що поп-король того вартий не був. Спочатку між зірками сталася сварка через те, що Остапчук не відкрив подарунок Кіркорова у прямому ефірі, а 24 лютого спілкуванню зірок пройшов остаточний кінець, адже Володимир вирішив послати поп-короля, який підтримав режим в російській федерації.

“Послав його нах*р, відправив його в бан. А він: “Чао тоді, і йдеш в бан”. Я прям відчуваю, як він це говорив. І у мене в профілі номер телефону мого помічника. 24 увечері мені дзвонить мій Владик, і він: “Володю, будь ласка, не виставляйте нічого про Кіркорова, мені кадировці дзвонять”, – розповів Остапчук у шоу “Хто ти?”

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація, нібито Філіп Кіркоров не в захваті від дій російської федерації, але свої інтереси намагався врятувати, а тому мовчки продовжує підтримувати режим. При цьому інсайдери розповідали, що все вийшло не так, як гадалося і Кіркорову не вдалося зберегти своє старе життя.

Наприклад, більш за все поп-король любить Євробачення, на яке їздить кожен рік, і в якому активно бере участь як продюсер виконавців, тощо.

Причому сам Філіп Кіркоров не є за національністю росіянином. Раніше говорили про те, що чоловік є болгарином, але насправді його у нього вірменське прізвище від батька, а по лінії матері він єврей. У артиста нерухомість в Сполучених Штатах Америки і багато родичів, які живуть в Європі.