Скільки жінок було у Володимира Зеленського до Олени Кияшко: в довгому списку Кравець, Дорофєєва, Брежнєва

Якщо людина стає популярною, то кожен її крок перебуває під пильним наглядом мільйонів. Будь-яке її слово або дія може спричинити купу пліток або справжній скандал.

Певно у багатьох у школі бувало, що їх “одружували” з кимсь із однокласників. Іноді приводом для цього ставало просто дружнє спілкування або робота над спільними проектами. За таким принципом будується життя і в шоу-бізнесі. На шпальтах різних ЗМІ нерідко можна прочитати теорії про те, що хто із зірок почав зустрічатись або просто закрутив роман. Сьогодні ми розкажемо про всіх жінок, яким приписували стосунки із Володимиром Зеленським.

Олена Кравець

Олена Кравець була вірним компаньйоном Володимира Зеленського у роботі над проектами “Кварталу 95”. Ще зі студентських років вони разом із Євгенієм Кошовим, Степаном Казаніним та іншими гумористами вирішили створити власну команду КВН та брати участь в різних конкурсах. Роки минали, а коміки із Кривого Рогу ставали все більш популярними, і почали вести власне шоу на телеканалі 1+1.

Олена Кравець
Олена Кравець

Олена Кравець та Володимир Зеленський дуже часто грали разом в різних мініатюрах та виступах. Нерідко їх можна було побачити в ролі чоловіка та дружини. Саме це стало однією із причин того, що гумористам приписували роман, повністю ігноруючи той факт, що і Зеленський, в Кравець були одружені. На ділі все набагато простіше: вони просто гарні друзі, які не припинили спілкування навіть після того, як обидва покинули гумористичну сферу.

Надя Дорофєєва

Співачку Надю Дорофєєву також не обійшли стороною плітки про роман із Зеленським. А причиною цьому є фільм “Я, Ти, Він, Вона”. Власне, у цій стрічці вони зіграли коханців. Навіть був момент, коли Володимир та Надя поцілувались. Після виходу кінострічки, фанати масово почали підозрювати, що на знімальному майданчику між ними зав’язався роман.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Віра Брежнєва

Із співачкою Вірою Брежнєвою ситуація аналогічна. Вона зіграла одну із головних ролей у фільмі “8 кращих побачень”. Вона отримала роль дружини головного героя, якого грав Володимир Зеленський. Після виходу комедії в прокат глядачі активно почали розпускати плітки про можливий роман Брежнєвої із популярним коміком., знову ігноруючи той факт, що фони обидва перебували у шлюбі.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.