|
13.04.2023 22:11

Один живе з матір’ю, інший обзавівся новою сім’єю: як склалося життя екс-чоловіків Ані Лорак Фальоси та Мурата

Найприскіпливіше шанувальники Ані Лорак ставляться до її обранців. Дана поведінка продиктована поганим досвідом артистки в особистому житті. Першим обранцем Кароліни був її продюсер Юрій Фальоса, який на той час був одруженим, набагато старшим за неї та ще й батьком маленьких дітей.

Як склалося життя екс-чоловіків Ані Лорак Фальоси та Мурата

Як склалося життя екс-чоловіків Ані Лорак Фальоси та Мурата

Розставання з Юрієм було важким для Ані, однак на неї очікував роман з відомим футболістом. Після стосунків з підопічною Юрій пов’язав своє життя з ще однією виконавицею і навіть встиг розлучитися.

Екс-дружина продюсера Маша Гойя розповіла в інтерв’ю програмі ЖВЛ про те, що Юрій нещодавно переїхав до Росії. За її словами, він поїхав туди вже після того, як знищили його будинок у Києві. Вона повідомила, що Фалеса поїхав до матері в російське місто Йошкар-Ола.

“Він був у моєму житті. Я його дуже поважаю і бажаю йому щастя. Я з ним спілкувалася близько двох тижнів тому. Він зараз у Росії, в Йошкар-Олі. Ви знаєте все, що зруйнували його будинок, і він був змушений покинути Київ і вирушити до мами”,— зізналася жінка.

Тим часом колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу, розлучення з яким сталося через його численні зради, вже встиг знайти своє нове кохання. Зараз бізнесмен будує нове життя з нареченою Лілією, яка виховує дочку від попередніх стосунків. Пара повідомила про заручини незадовго до початку повномасштабної війни в Україні. Нова обраниця Мурата прекрасно ладнає з його дочкою Софією від Ані Лорак.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Нагадуємо, що після своєї відпустки в Іспанії Ані Лорак повідомила про те, що знаходиться в стосунках з тренером з йоги Ісааком Віджраку. Пара пока що зустрічається на відстані. Однак, блогери вже повідомляють про те, що насправді новий обранець Ані Лорак одружений, і співачка знаходиться в статусі коханки, про яку дружина чоловіка прекрасно знає. Також з’являлася інформація про маленького сина у тренера. Тим не менш, Ані Лорак поки що майже нічого не розповідає про коханого.