|
14.04.2023 18:04

В Україну не повернуться? Олег Винник і Влад Яма обрали життя замість Батьківщини в Німеччині та США

Після початку повномасштабної війни українські глядачі одразу ж звернули свою увагу на відсутність в інформаційному просторі Олега Винника та Влада Ями. Обидвох підозрювали у втечі, і як з’ясувалося пізніше, не без підстав.

Де Олег Винник?

Влад Яма і Олег Винник відповіли, чи повернуться в Україну

Особисто повелитель вовчиць жодного разу до шанувальників не звертався, але замість нього активно говорять його юристи та оточення. Зокрема адвокати надають інформацію, що артист проходить лікування у Німеччині. А от голова його фан-клубу Валерія Барон заявила, що не розуміє критики по відношенню до артиста, адже він все життя живи Берліні, а творчістю займається на території України.

Також наближені до Олега активно говорять про те, що його стан дійсно складний, а хейт недоречний, адже повелитель вовчиць активно допомагає Україні і передає численну кількість автомобілів на передову. Не дивлячись на своє мовчання, знаменитість немає наміру залишати Батьківщину.

Де Влад Яма?

Влад Яма і Олег Винник відповіли, чи повернуться в Україну

Після 24 лютого хореограф тривалий час не ділився новим контентом і лише підтримував інформаційну боротьбу в соціальних мережах. Однак, місцеположення його особистої сторінки можна було відслідкувати, і вже наприкінці лютого акаунт танцюриста перебував на території Сполучених Штатів Америки. Через декілька місяців Влад все ж таки розповів, що дійсно знаходиться у Флориді, де відпочивав кожного року з сім’єю.

Раніше хореограф неодноразово говорив про те, що мріє там жити, однак з його професією та кар’єрою це було неможливо. Про повернення до України під час бойових дій мова не йде, адже у зірки є маленький син.

А сам він говорить про те, що допомагає батьківщині набагато ефективніше, збираючи кошти на благодійних заходах. Тим не менш, Влад постійно говорить і про те, що хоче приїхати в Київ. Тож такі наміри у зірки маються.

Обидва знаменитості постійно підкреслюють, що не розривають зв’язків з Україною, і підкріплюють свою позицію звітністю про благодійність, яка направляється на батьківщину артистів.