|
18.04.2023 09:26

Олег Винник приголомшив вчинком після року мовчання в Берліні: повелитель вовчиць обриває зв’язки з Україною?

Як відомо, Олег Винник не є активним користувачем соціальних мереж. Публікації чоловік робив досить рідко, а після початку повномасштабної війни в Україні взагалі припинив виходити на зв’язок зі своїми фанатами.

Олег Винник приголомшив вчинком

Ба більше, преса схильна вважати, що веденням його акаунту займалися спеціалісти, адже місцезнаходження акаунту як і раніше визначається в Україні, хоча артист вже давно проживає в Німеччині, чого навіть не приховує.

Олег Винник приголомшив вчинком

Минулого року артист зробив всього дві публікації: спочатку він публічно заговорив про свою проукраїнську позицію, а після привітав шанувальників з Великоднем. Після цього Олег не подавав жодних знаків і закинув свою сторінку. Нещодавно фанати артиста помітили, що він видалив свою останню публікацію за невідомих причин.

Олег Винник приголомшив вчинком

Нагадуємо, у зв’язку з втечею артиста за кордон минулого року розгорівся гучний скандал. Тривалий час Олег приховував своє місцезнаходження і не виходив на зв’язок ні з користувачами, ні з пресою. Коли ж поведінкою артиста почали цікавитися його колеги, адвокат Олега вийшла на зв’язок та повідомила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування. При цьому діагноз співака так і не озвучили.

Юрист посилалася на інформацію про проблеми зі здоров’ям, яку Винник надавав ще до початку повномасштабної війни. Олег скасував декілька концертів через негаразди з горлом. Що стосується його проживання в Німеччині, то шанувальники на стороні артиста, адже Олег проживав в Берліні і до війни, має там квартиру, студію звукозапису, і як подейкують, саме там проживає його син Юліан.

Окрім цього близьке оточення співака постійно ділиться інформацію про передані ним автомобілі на передову. Зірка постійно приїжджає на кордон з Україною і знаряджає захисників автівками. Друзі Винника при цьому наголошують, що ситуація з його здоров’ям критична. Нещодавно блогер Богдан Беспалов взагалі озвучив думку, що у повелителя вовчиця онкологія, але дана теза не підтверджена і існує лише на рівні чуток.