|
19.04.2023 14:48

Без Дорофєєвої хворіє і здає аналізи: Володимир Дантес повідомив, що сталося насправді – Кацуріна недогледіла?

Український співак, шоумен, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес повідомив, що пішов здавати аналізи й навіть отримав за це приємний бонус. Що ж сталося насправді?
Автор: Юлія Ящук

Життя зірок часто цікавить публіку, адже воно сповнене великими інтригами й такими подробицями, про які спочатку не можна було і подумати. Нерідко артисти дивують нас своїми вчинками та чесними зізнаннями.

Без перебільшень, але шлюб Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої вважали одним з найпопулярніших в історії українського шоу-бізнесу, тому реакція прихильників була досить гучною та неоднозначною. Одні почали звинувачувати Надю у руйнуванні сім’ї Кацуріних, інші стали на захист, запевняючи, що вони самі ладні приймати зважені рішення й робити те, що вважають за потрібним.

Час минає дуже швидко. Обидвоє зараз щасливі у нових відносинах. Надя Дорофєєва з Мішею Кацуріним першими публічно заявили про свої стосунки, чого не скажеш про Володимира та Дашу, які довго відкрито не наважувалися розповідати про свою любовну історію, хоча всі й так давно зрозуміли, що між ними відбувається.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Володимир Дантес розповів, як пішов здавати аналізи

Після розлучення Володимир не зупинився у своєму розвитку. Активно продовжує творчу діяльність, випускає нові хіти, знімає відео для YouTube та активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram. Нещодавно зміг збентежити свою аудиторію підписників.

Нещодавно Дантес повідомив, що здав аналізи та навіть отримав за це приємний бонус  – смачну цукерку за хорошу поведінку. Розповів все у жартівливій формі, тому можна зробити висновки, що з артистом нічого серйозного не сталося.

“День почався супер. По-перше, я слухняний хлопчик, так мені сказали в Сінево. Я здав аналізи й мені дали цукерку”, – розповів Володимир.

Володимир Дантес розповів, як пішов здавати аналізи

Маємо надію, що зі здоров’ям у співака все добре й він надалі буде ощасливлювати свою аудиторію новими творчими роботами.