|
20.04.2023 10:06

Вагітність вже близько: Оля Цибульська повідомила, що задумується над дитиною – можна вітати матусю?

Співачка Оля Цибульська має єдиного синочка Нестора, якого показує у своїх соціальних мережах. Підписники зацікавилися, чи планує артистка стати мамою вдруге. 
Автор: Юлія Ящук

Сімейне життя зірок доволі цікавить всіх українців. У кожного є свій приклад для наслідувань або сім’я, яка припадає їм до душі. Співачка Оля Цибульська – яскрава представниця українського шоу-бізнесу, яка не боїться бути смішною, висловлювати свою думку та показувати власні емоції.

Своє сімейне життя до останнього приховувала під “сімома замками”. Лише з початком повномасштабного вторгнення наважилася розкрити усі карти та представити публіці свого коханого чоловіка. Цікаво, що їй довгий час приписували роман з колегою по роботі Михайлом Хомою. Нібито її синочок дуже схожий на артиста.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Як виявилося, обранцем, підтримкою та опорою Олі весь цей час був Сергій Грисюк, колишній депутат Радивилівської міськради. Також з 2013 році, він є керівником сімейного бізнесу ТОВ “Радивилівмолоко”, яким ще керують його брат та батько.

Пара пояснила рішення, чому довгий час ховалися від камер та зайвої уваги. Сергій не хотів бути публічним, адже в його діяльності в цьому не було ніякої необхідності, а зараз саме той час, коли треба бути відкрити та починати щось з нуля.

Оля Цибульська розповіла, чи хоче другу дитину

У своєму Instagram-блозі співачка часто спілкується з підписниками, відповідаючи на їхні запитання. Прихильники слідкують за її буденністю, тому поцікавилися, чи думає знаменність про другу дитину. Оля дала коротку, але чітку відповідь:

“Задумуюсь над першою”, – зазначила Цибульська.

Оля Цибульська відповіла, чи задумується над другою дитиною

Імовірніше за все, вона поки не планує другу дитину, адже активно займається розвитком та вихованням свого єдиного сина Нестора. Хлопчик зростає дуже допитливим, кмітливим та розумним.