|
20.04.2023 10:38

Перестала зніматися в Холостяку і не стало грошей: фіналістка шоу Саша Мудра розповіла про великі ціни в Маямі

Автор: Юлія Ящук

Проєкт на телеканалі СТБ “Холостяк-12” подарував дівчині впізнаваність, популярність та свою аудиторію підписників. Вона не приховує, що після знімань прагне бути акторкою та розвиватися у творчому напрямку.

Олександра стала буквально під прицілом всіх інтриг, скандалів та неприємностей в шоу. Дівчина запальна, емоційна, не боїться висловлювати свою позицію, тому її недолюблювати у колективі інші учасниці.

Фіналістка Холостяк-12 Саша Мудра

Видно, що головному холостяку країни Алексу Топольському Саша імпонувала, адже з нею ніколи не було сумно. Проте доля вирішила все інакше. Зараз у кожного своє життя, мрії, цілі та бажання.

Олександра Мудра довгий час перебуває за кордоном. В її Instagram-блозі, ви можете побачити багато цікавих подробиць з буденності та інформацію про країну, в якій перебуває.

Олександра Мудра поділилася високими цінами в Маямі

У своєму дописі дівчина відверто зазначила, що не перестає дивуватися всіма розцінками в Маямі. Відомо, що Америка завжди була дорожчою за більшість країн світу, але за словами Мудрої, вартість життя там  – просто та, яка шокує.

“В деяких салонах вартість манікюру – 250$. Або середня вартість однокімнатної квартири складає 4000$ на місяць. Причина більш ніж зрозуміла – попит і пропозиція, рівень життя, місцева економіка й інфраструктура”, – розповіла Олександра.

Дівчина переконана, що знаходження в епіцентрі заможних, успішних людей, як в Маямі підвищує планку рівня життя, що мотивує бути кращими та досягати ще більших власних висот.