|
20.04.2023 14:41

“Люблю, коли багато діток”: Володимир Остапчук розповів про свої плани на майбутніх дітей від Полтавської

Оскільки Володимира вважають досить цікавою та іноді, навіть, скандальною особистістю, його життя стає цікавим для багатьох. А особливо це стосується особистого, адже за його плечима вже ж два офіційних шлюби й розлучення, він тато двох діточок, й до того ж зараз не холостяк.

Володимир Остапчук

Для Володимира загалом тема дітей є доволі болючою, адже своїх доньку та сина він не бачив вже давно. Нині його перша дружина Олена Войченко і діти Емілія та Еван живуть у Канаді. І востаннє чоловік бачився з дітьми наприкінці літа 2022. Це було довгоочікувана зустріч, яка сильно підбадьорила шоумена, але після цього в Остапчука почалися проблеми з другою дружиною Христиною Горняк.

Варто нагадати, що довгий час Войченко забороняла дітям спілкуватися з батьком, і навіть, блокувала його номер у телефонах Евана та Емілії. Чому так сталося, відомо лише їм вдвох. Бо з самого початку розлучення Олена навіть пускала дітей в гості до тата, де разом з ним вже жила Христина, а ось потім щось пішло не так.

І ця тема дійсно завжди зачіпає Остапчука за живе, адже для чоловіка діти є найдорожчим скарбом у світі, і далеко вони, чи близько немає жодного значення.

Перша дружина Остапчука з дітьми

Та зараз ведучий будує нові та здорові стосунки з молодою піарницею Катею Полтавською. Вона ще зовсім юна, але мудра, і попри те, що стосунки з Володимиром, чоловіком який старший за неї на 16 років є в її житті першими, вони дуже гарно розуміють одне одного та живуть гарнмонійно.

І звісно, у Володимира цікавляться його планами на дітей, адже Катя дівчина молода і можливо у найближчі роки вона схоче мати своїх дітей. Тому Остапчук відповів наступним чином:

“У моїх батьків нас троє, при чому я з сестрою – двійнята. Так, люблю, коли багато діток в родині”.

Сторіс Остапчука

Також ведучий додав, що щиро захоплений великими, багатодітними родинами й що він дуже сумує за своїми Еваном та Емілією й шкодує, що вони зараз дуже далеко від нього.