Надя Дорофеєва, Дмитро Монатік та Тіна Кароль потрапили до шкільних підручників: думки розділилися

На уроках літератури тепер разом з Тарасом Шевченком та Лесею Українкою вивчають Дмитра Монатіка та Надю Дорофеєву.

Такий підхід до навчання обурив як звичайних, так і зіркових батьків і колег. Вони зауважили, що не варто змішувати класиків з сучасними знаменитостями. На підтримку цього виступили Антін Мухарський, Слава Камінська, шоумен дядя Жора та інші зірки українського шоу-бізнесу.

Знайшлися і ті, хто не бачить в цьому нічого поганого, оскільки Надя Дорофеєва, Дмитро Монатік та інші сучасні знаменитості дітьми сприймаються набагато краще. При цьому Дмитро Монатік взагалі не прокоментував інцидент, а Надя Дорофеєва зауважила, що їй приємно, але вона не претендує на місце у зошиті.

Психолог зауважила, що такий підхід не зовсім правильний, адже не відомо скільки часу Надя Дорофеєва та Дмитро Монатік будуть популярними і чи не витіснять їх інші кумири. Також Світлана Арефнія зауважила, що змішувати літературу та шоу-бізнес не варто, оскільки це різні напрямки творчості.

Nadia Dorofeeva i Dmytro Monatik potrapyly u zoshyt
Надя Дорофеєва та Дмитро Монатік потрапили у зошит поруч з Тарасом Шевченком та Лесею Українкою

На подібні речі нарікали і батьки учнів. Зокрема, у підручнику з української мови поруч стояли Святослав Вакарчук, Тіна кароль та Сергій Притула. Так от, батьки не впізнали популярну українську співачку. Хоча її пісню “Україна – це ти” теж розмістили у підручнику разом з нотами.

Окрім співаків, до українських підручників потрапили ведучі Євробачення-2017 Володимир Остапчук та Сергій Скічко. Шоумен не бачить в цьому нічого страшного. адже це теж частина історії сучасної України. Телеведучий впевнений, що діти з більшим задоволенням вивчатимуть Тіну Кароль, ніж народні пісні.

Подібної думки дотримується і Сергій Фагот Михайлюта. Він зауважує, що вони видали книжку з казками, яку вивчають у п’ятому класі. Співака більше лякає те, що у підручниках допускаються грубі помилки в датах. Артист зазначив, що бачив у одному з підручників твердження, що Київ був побудований у ХІХ столітті. Оце Сергія Михайлюту по справжньому насторожило.

А от Слава Камінська підтримала думку психолога Світлани Арефнії та колег по цеху і зауважила, що в підручнику з літератури мають бути лише тарас Шевченко, Леся Українка та інші письменники. Сама ж вона не претендує на місце у підручниках і пожартувала, що її мрія – журнал “Forbes”.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.