|
20.04.2023 17:53

“Тримаєшся за минуле” – Топольський не припиняє скандалити з колишніми: тепер під руку потрапила Лозовицька

Топольського представили на шоу як закордонного бізнесмена, який почав своє життя та свій шлях у Львові. Але дивлячись на свого батька, хлопцеві хотілося стати схожим на нього й тому він вирішив поїхати в Америку і розпочати своє життя без допомоги родичів та зробити з себе гідну людину. І, як ми побачили на СТБ, в нього це вийшло досить гарно.

Алекс Топольський

На проєкті Алекс був доволі прискіпливим до дівчат, адже часу мало, а дівчат багато і звісно в хлопця було багато питань до кожної, оскільки йому потрібно було розібратися хто є хто. Але не можна сказати, що він сам не розкривався, хоча серед глядачів є така думка. Топольський також багатьом дівчатам про своє життя, дитинство, плани, мрії та про свої почуття.

Але врешті решт за правилами проєкту чоловік має обрати лише одну дівчину, а це, звісно, зробити складно, якщо немає сильних почуттів до однієї якоїсь жінки. Та Алекс довго не міг визначитися до кого він має сильніший потяг, до Каті Лозовицької чи Саші Мудрої. І Топольський зробив свій вибір.

Алекс та Катя на фіналі

Обраницею холостяка стала Лозовицька, але в реальному житті їхні стосунки не проіснували тривалий час. Оскільки їхні погляди на відносини не збіглися. Катю багато чого не влаштовувало і вона відверто про це казала на різних інтерв’ю.

Алекс досі вважає, що Катя не може відпустити їхні стосунки і вона єдина, хто досі тримається за минуле, і саме з цим проханням, відпустити його Топольський звернувся у нещодавніх сторіс до Каті.

Сторіс Алекса

Хоча за останній час дівчина навіть не згадувала про стосунки з Алексом та загалом про шоу  “Холостяк”. Тож, виходить, це Топольський не відпускає думки про минуле, а не Катя.