|
21.04.2023 15:39

Головна холостячка України Ксенія Мішина розповіла історію імені свого сина: “9 місяців був Данилом”

Ксенія Мішина відома та дуже популярна українська акторка, а з недавніх пір ще й телеведуча. А також перша та досі головна холостячка країни, за яку не проти боротися велика кількість чоловіків.

Мішина успішна, розумна, активна у житті, мудра, вона не боїться висловлювати свої думки та завжди розуміє, що вона робитиме і як. Ксенія все своє життя сама вирішує всі проблеми, які зустрічаються на її шляху, вона ніколи не поступається своїм інтересам і робить своє життя наповненим.

Свою кар’єру Ксенія розпочала у юності, коли ще навчалась в університеті, оскільки тоді Мішина вже знала, що стане мамою, до того ж одиначкою, але це не зламало жінку, вона завзято шукала ролі у кіно й серіалах, ходила на кастинги та знала, що її дитина навіть без батька буде найщасливішою, адже заради неї вона готова перегорнути весь світ.

І справді сила жінки набагато яскравіша, ніж чоловіча, адже всі звикли вважати, що жінки – слабкий рід, але наша завзятість та можливості набагато переганяє чоловічі якості. І такими всемогутніми, нас роблять слабкі чоловіки. На жаль, це правда життя, і зараз дівчатам просто неможливо розраховувати лише на чоловіка. Варто завжди мати своє окреме життя й досягнення.

Тож, Ксенія все життя виховує сина сама, звісно, їй дуже допомагали батьки, і це чудово, бо завдяки цьому у неї був час стати справжньою акторкою та заробляти гроші на життя собі й сину.

Коли жінка вагітніє, вона одразу починає думати, як назвати свою дитину, і поки ще невідомо, буде хлопчик або дівчинка обирає кілька варіантів. Мішина завжди знала, що її сина будуть звати Данило, і все життя вона ходила з цією думкою, але щось після народження сина пішло не так, і про це Ксенія розповіла у сторіс.

“9 місяців в животі він був Данилом. Моя любов до цього імені з дитинства. Але напередодні нашій з сином зустрічі я зрозуміла, що в кожному під’їзді є Даніли. Почала шукати в інеті різні імена. І у квітні якраз іменини Платона. Я побачила ім’я і зрозуміла, що так буде звати мого сина” – розповіла Ксенія.

Сторіс Ксенії

Отже, Платон міг би стати Данилом, але вчасно його мама поміняла свою думку та зрозуміла, що хоче для своєї дитини якесь особливе ім’я.