|
21.04.2023 23:09

Хливнюк з Бумбокс розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко: “Це було боляче”

Знаменитий український виконавець Андрій Хливнюк одразу ж продемонстрував свою ультра патріотичну позицію після початку повномасштабної війни в Україні. Зірка заспівав Гімн січових стрільців, який у його виконанні розповсюдився по всьому світі, а також пішов на передову захищати свою батьківщину. Саме його в інформаційному просторі часто ставлять у приклад, і саме ним навіть захоплювалися медійники в Сполучених Штатах Америки.

Андрій Хливнюк розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко

Андрій Хливнюк розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко

Як не дивно, зірка мав досвід співпраці з Оксаною Марченко, яка втекла з України за тиждень до вторгнення. Музикант зізнався, що спочатку не хотів знаходитися з дружиною Віктора Медведчука в одному проєкті, але продюсерам вдалося його переконати. При цьому Андрій підкреслив, що вирішальну роль зіграли далеко не тільки гроші, хоча за участь у шоу він отримав 100 тисяч доларів.

“Я намагався вже тоді з нею не спілкуватися, ми поговорили одну хвилину чи дві за весь цей час, – поділився музикант. – У мене була розмова з директором телеканалу, і я просив, щоб її не було. І ця розмова просто закінчилася тим, що на той час жінка за свого чоловіка не відповідає”, –зізнався Андрій Хливнюк.

Нагадуємо, що раніше Ігор Кондратюк розповідав про свій досвід спілкування з Оксаною Марченко і зізнався, що колись дружина олігарха займала суто проукраїнську позицію.

Ба більше, телеведуча переконувала суддів не переходити з учасниками на російську мову і говорити з ними суто українською. Що вплинуло на погляди телеведучої потім достеменно невідомо, однак Марченко повністю підтримала свого чоловіка та почала переслідувати проросійські погляди.

При цьому раніше її товариш Ігор Кондратюк натякав, що Оксана стала заручницею свого кумівства з головою уряду російської федерації. Однак, вже згодом стало зрозуміло, що справа далеко не в обставинах, і через роки продюсер не став вступатися за свою екс-колегу по цеху.