|
23.04.2023 21:49

Євген Кошовий публічно висловився про втечу Влада Ями з України до Сполучених Штатів: “Зрадник він”

Після 24 лютого Влад Яма погодився доволі обережно. Чоловік тривалий час не публікував свіжого контенту і присвячував усі публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram війні. Якщо спочатку шанувальники не надавали ці поведінці значення, адже усі перебували у стані не проривного стресу та паніки, то через декілька місяців до хореографа почали з’являтися питання. Зокрема і преса, і фанати почали здогадуватися, що танцюрист покинув територію України і знаходиться за кордоном, каже що не поспішає показувати де він та чим займається.

У травні минулого року Влад прийняв рішення повідомити про своє місцезнаходження в інтерв’ю у Слави Дьоміна. Хореограф вперше зізнався, що евакуювався до Сполучених Штатів Америки разом з родиною і запевнив, що зробив це повністю законно.

Євген Кошовий прокоментував втечу Влада Ями

Євген Кошовий прокоментував втечу Влада Ями

Хоча зірка регулярно звітує щодо благодійних заходів, у яких бере свою участь, а також сум, які йому вдається зібрати для Батьківщини, його постійно критикують не тільки підписники, але й колеги. Втім, є знаменитості, які утримуються від коментарів щодо втечі деяких відомих людей. Наприклад, Євген Кошовий до сьогодні не обговорював з аудиторією вчинок Влада Ями, Олега Винника та інших.

“Не спілкуємось. Ми спілкувалися до цього лише по роботі. Десь зустрічалися. На цьому наше спілкування закінчувалося. Тим паче зараз. Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить. У кожного має бути щось усередині, і він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну, значить, така людина”, – заявив Євген і підкреслив, що повертатися таким зіркам в Україну буде непросто.

Нагадуємо, що раніше Влад та його дружина Ліліана декілька раз публічно відповідали на критику свого вчинку та заявляли, що вважають себе набагато кориснішими у Сполучених Штатах, де в них є можливість допомогти батьківщині фінансово. Однак, користувачі мережі ставляться до подібних заяв з недовірою.