|
24.04.2023 23:23

Алла Пугачова продала свій розкішний замок у Грязі: хто тепер буде жити в резиденції Галкіна та Примадонни?

Розкішний маєток у селі Грязі називають “замком Алли Пугачової”, але фактично та юридично він належить Максиму Галкіну. Його гуморист побудував з нуля для своєї родини. Будівля постійно доповнювалася та оновлювалася. Відомо, що в неї комік вклав неймовірні гроші, а тому минулого року родина зіштовхнулася з проблематичністю продажу замку.

Алла Пугачова продала свій розкішний замок

Ба більше, Максим Галкін повідомив, що не буде позбавлятися від нього, і буде використовувати його у якості літньої резиденції. У зв’язку з політичною ситуацією, плани сім’ї постійно змінюються.

Алла Пугачова продала свій розкішний замок

Після початку повномасштабної війни в Україні Максим та Алла Борисівна засудили дії російської федерації та переїхали до Ізраїлю. Але спочатку сім’я не збиралася емігрувати і повідомляла про те, що хоче повернутися на батьківщину.

Згодом стало зрозуміло, що їх там ніхто не чекає, а замок мріють конфіскувати. Тоді ж з’явилася інформація, що родина намагається продати маєток. Варто відзначити, що навіть його утримання влітає у серйозну копієчку. Тим часом зіркова родина проживає у Кесарії. У Алли Борисівни там є будинок набагато менший за розмірами, але все одно доволі розкішний та багатий. Ліза та Гаррі рушили у місцеву школу, а Максим регулярно дає концерти і збирає повні зали.

Алла Пугачова продала свій розкішний замок

Нещодавно російські ЗМІ повідомили, що сім’ї все ж таки вдалося продати замок. За інформацією, покупцем став доволі успішний бізнесмен, однак його особистість журналісти не розсекретили.

“Був чоловік, не буду називати його ім’я. Це відомий бізнесмен, який хотів придбати цей будинок за 700 мільйонів рублів. Але Алла Борисівна не хотіла поступатися”

Бізнесмен та співачка нібито довго торгувалися, але потім з’явився інший заможний претендент на нерухомість.

“Він навіть був вхожий трошки в їх сім’ю. Людина на сьогоднішній день вже на свою частку має даний будинок, тобто угода все-таки вже відбулася з Аллою Борисівною”, – повідомив Дворцов.