|
28.04.2023 12:23

Переможниця 1 сезону Холостяка Олександра Шульгіна повідомила про другу вагітність – можна вітати матусю

Автор: Юлія Ящук

З першим головним героєм романтичного шоу Максимом Чмерковським в Олександри стосунки не склалися, проте обидвоє залишилися щасливими порізно.

Олександра Шульгіна влітку 2022 року народила прекрасну донечку Анжеліку, а зараз повідомила, що чекає на появу другої дитини від американського обранця. Жінка після участі в проєкті, який світ побачив у 2011 році, переїхала жити до США та не могла уявити, як кардинально зміниться її буденність.

Олександра Шульгіна з Максимом Чмерковським

У своєму дописі в соціальній мережі Instagram переможниця Холостяка поділилася своїм щастям та зворушила свою аудиторію. За словами жінки, їхнє кохання потроїлося, тому маленька Анжелішка чекає на появу братика чи сестрички. Цікаво, що стать майбутнього малюка пара знає, але вирішила потримати невеличку інтригу й повідомити все трішки згодом.

Заздалегідь Олександра подякувала за теплі слова та вітання з цим щастям, адже знає, як ви щиро радієте новині про поповнення в її родині. Додала, що навіть, написавши новий допис, не змогла стримати своїх сліз, адже рівень чутливості просто зашкалював.

В коментарях під світлиною, дійсно посипалися вітання не тільки від прихильників, а й зіркових друзів, таких як: Даші Квіткової, Ані Олицької, Міки Ньютон та інших.

Нагадаємо, що Олександра Шульгіна назвала головну причину, чому не склалися стосунки з відомим танцівником. Дівчина зізналася, що хореограф займався своїми справами й не допомагав їй облаштуватися на новому місці в Лос-Анджелес, куди вона переїхала на прохання Максима. Чмерковський не готовий був брати на себе відповідальність, тому це відіграло велику роль в розпаді пари.