|
28.04.2023 23:39

Одеситка, яка зникла з радарів: де зараз знаходиться та чим займається ведуча “Орла та решки” Регіна Тодоренко

Усі ми знаємо програму “Орел та решка”. Вона допомогла мільйонам глядачів побувати у місцях, часто не досяжних середньостатистичній людині. Окрім цього, з “Орла та решки” чимало популярних українських ведучих розпочали свою кар’єру та стали відомими в Україні та за її межами. Андрій Бєдняков, Леся Нікітюк, Антон Птушкін та багато інших. Серед цієї компанії також є одеситка Регіна Тодоренко, яка стала однією із улюблених ведучих проекту. Втім, дівчині виявилось цього замало, і вона покинула Україну та переїхала в рф.

Куди зникла Регіна Тодоренко?

Вперше ведучою “Орла та решки” Тодоренко стала ще в 2014 році. Тоді подорожувала дівчина разом із Колею Сергою. Потім її колегою стала телеведуча Леся Нікітюк.

Після початку війни на сході України та окупації Криму, вона продовжила жити в росії. Втім, це їй не заважало приїжджати заробляти в Україну. У 2018 році вона одружилася з російським співаком та бізнесменом Владом Топаловим. Згодом у подружжя народився син Михайло.

Регіна Тодоренко із чоловіком Владом Топаловим

На українських телеекранах Регіна з’являлась аж до 2017 року. Саме тоді на своїй сторінці вона оголосила про те, що йде з “Орла та решки”. З цього моменту Тодоренко повністю перемкнулась на російський ринок та глядача. Після початку повномасштабного вторгнення дівчина абсолютно не коментувала звірства в Україні. Її все влаштовувало попри те, що її батьки живуть в Одесі, й кожного дня знаходяться в небезпеці.

Виявилось, що чоловік для Тодоренко набагато дорожче, аніж рідні батьки. Вона навіть випустила пісню “Він за мною”, яка була присвячена Владу Топалову. В цій композиції навіть була фраза про те, що “не чекай мене тату, не дзвони”. Весь рік екс-ведуча знімалась в різних російських розважальних шоу та не згадувала війну в Україні.

Пісня Тодоренко Він за мною

Втім, декілька місяців тому Тодоренко все ж дала невеликий коментар. На своїй сторінці вона написала, що українцям потрібно бути патріотами, а не націоналістами. Вона заявила, що абсолютно неприпустимо ненавидіти інші народи та їхні сім’ї. Ймовірно, вона замало бачила звірств, які вчиняли росіяни з Українцями.

Наразі Регіна Тодоренко розважається із російським бомондом та продовжує зйомки в різних російських телешоу.