|
29.04.2023 12:36

Відразу видно, що хоче дітей: Наталія Могилевська у компанії малечі демонструє задатки матері – вже пора

Автор: Юлія Ящук

Жінка, котра велику любов та турботу дарує зовсім чужим та незнайомим дітям ладна віддати все, аби відчути, що таке своє, рідне маля, яке виношуєш впродовж 9 місяців.

Артистка не приховує, що мріє про власне жіноче щастя, з сім’єю, яка буде наповнена веселим дитячим сміхом. Неодноразово прихильники підозрювали, що їхня улюблениця знаходиться при надії. Але роки йшли, а відома музична виконавиця про поповнення не повідомляла.

Повномасштабна війна, яку розпочала росія на нашій землі подарувала жінці нового коханого чоловіка. Тому, Наталія пообіцяла розповісти усі деталі після нашої перемоги, адже наразі вважає це недоречним. Могилевська має все, аби дати хороше майбутнє своєму малюку, тому маємо надію їй випаде така нагода.

Наталія Могилевська

Нещодавно популярна музична виконавиця змогла розчулити своїх прихильників, як проводить час із зовсім чужими їй дітьми, які перебувають в дитячому будинку в Умані. Для них вона стала справжньою “творчою мамою”: виконувала свої хіти, читала вірші, говорила з ними, обіймала їх та усіляко намагалася відвернути увагу від такої реальності.

“Дуже значуще для мене місто. Місто, де знаходиться дитячий будинок, з яким я подружилася під час війни та стала творчою мамою 43 дітям, які цієї ночі були так само сильно налякані”, – зазначила в дописі Наталія.

Така невимовна теплота розчулює до глибини самого серця. Віримо, що Наталія Могилевська стане прекрасною мамою в майбутньому вже для власних дітей.