|
04.05.2023 14:05

“Не хвилюйся, у мене пухлина”: вдівець Руслани Писанки зі сльозами на очах розповів, як вона обманула його

16 липня 2022 року  український шоу-бізнес приголомшила новина про смерть Руслани Писанки. Акторка зберегла свій діагноз в секреті, а тому колеги були у розпачі: вони не змогли поговорити з легендою востаннє, підтримати її, попрощатися. Однак, Руслана зробила це лише з найкращих намірів, адже навіть свого коханого чоловіка Ігоря Ісакова намагалася повністю відгородити від такого стресу і захищала його серце від потрясіння.

Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

Нещодавно вдівець Руслани писанки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, новину про діагноз своєї дружини, як вона поводилася у цей момент. Під час розповіді Ігор не зміг стримати сліз.

“Каже: “Ігорюша, не хвилюйся, все добре, у мене пухлина. Лікарі сказали, що все операбельно, все зробимо і все буде добре”. Я настільки повірив її словам, що я навіть коли читав діагноз, коли прийшов вже цей листочок з діагнозом для того, щоб я міг поїхати до неї, я читав, що це вже було палеактивне лікування. Я хотів мабуть, чи не хотів, чи не розумів… Та розумів все, але не хотів розуміти цього. Я настільки вірив Русі…”

Перед тим, як поїхати до своєї коханої Ігор склав багаж, у який входили різноманітні побутові предмети, а також перуки. Коли Ісаков дістався Німеччини, він підстриг свою красуню-кохану, і лише згадка про це довела його до сліз.

Зараз Ісаков живе у їхньому з Русланою будинку, який вони колись звели для спільного життя. Проживає він разом з їхнім улюбленцем Котом. Пухнастик вірно та відчайдушно чекав, коли повернеться його родина.

Вдівець Руслани Писанки розповів, як вона обманула його

У маєтку герой нашої статті не збирається нічого змінювати, адже кожен закуточок і кожен квадратний метр має залишитися саме таким, яким його полишила Писанка.

Від втрати Ігор Ісаков неоговтався навіть трішки. Чоловік намагається оточити себе предметами та атмосферою, які б не говорили йому про відсутність коханої дружини. Однак, це допомагає слабко. До смерті Руслани не можуть звикнути ні її друзі, ні колеги, ні шанувальники, адже усім ввижається, що вона досі з нами.