|
04.05.2023 14:44

“Для мене це велика честь”: співачка Ірина Федишин показала свою медаль – за що її нагородили?

В умовах повномасштабної війни українські зірки знайшли чимало способів для того, аби допомагати Збройним Силам України та постраждалим від російської агресії. Дехто сам долучився до лав армії, а хтось активно займається волонтерством, щоб кожен військовослужбовець та військовослужбовиця мали все необхідне. Чимало співаків та акторів влаштовують тури Україною, Європою та світом загалом. Гроші, отримані завдяки виступам, направляються в різні благодійні фонди або безпосередньо бригадам ЗСУ.

Така плідна праця не залишається без уваги з боку суспільства та самих захисників і захисниць. Наприклад, днями українська співачка Ірина Федишин отримала медаль “За гідність та патріотизм”.

Що відомо про це?

Вчора ввечері співачка Ірина Федишин оприлюднила на своїй сторінці в Instagram нові фото. На них жінка демонструє медаль “За гідність та патріотизм”. Окрім медалі, Федишин показала посвідчення, у якому вказано, що нагороду їй вручила громадська організація “Всеукраїнське об’єднання громадян “Країна”.

В описі під світлинами співачка зазначила, що для неї велика честь отримати таку серйозну відзнаку. Ініціював вручення медалі командир однієї з військових частин ЗСУ. В коментарях підписники закидали Ірину Федишин вітаннями та компліментами. Прихильники називають співачку справжньою патріоткою і щиро переконані, що нагороду вона отримала заслужено.

Ірина Федишин в Донецькій області

Після початку повномасштабного вторгнення росії Ірина Федишин активно гастролює по Україні. Жінка навіть відвідала гарячі точки для того, щоб зустрітися із військовими. Вона неодноразово брала участь у благодійних заходах. Крім того, в одному з інтерв’ю Федишин розповіла, що за весь час війни їй вдалося зібрати більше 900 тисяч євро. На вилучені гроші було придбано багато різної військової техніки, яка найбільше потрібна на фронті.