Епізодичні зустрічі: перша леді України Олена Зеленська розповіла, як часто бачить чоловіка Володимира вдома

Витончена та ніжна перша леді України Олена Зеленська не бачить свого чоловіка багато часу, проте їм вдається зібратися за одним родинним столом при першій можливості.

“Комік, актор, але ніякий не Президент” – саме так говорив народ України про Володимира Зеленського до початку повномасштабної війни. Зараз цей чоловік зміг довести, що зробить усе можливе, аби досягти могутньої квітучості своєї держави.

Перша леді України запатентувала себе в історії, як стримана, галантна та інтелігентна особистість. Кожен вихід у світ демонструє, як вони продовжують ніжно дивитися одне одному в очі та кохати попри всі негаразди.

В
Олена з чоловіком Володимиром Зеленським

Олена Зеленська розповіла, як часто бачить Володимира вдома

Зеленська зізналася, що на тлі всіх подій вони не проводять достатньо часу всією сім’єю вдома. Ба більше, додала, що радіє, коли бачить виступи свого чоловіка в медіапросторі, адже так розуміє, що з ним все добре.

Щоденне сімейне життя зараз відійшло на другий план. Розповідає, що вони можуть бачитися на роботі, інколи обідати разом та обговорювати родинні теми, але для дітей, на жаль, така можливість не випадає. Зазвичай це якісь епізодичні зустрічі раз на декілька тижнів.

Для сім’ї Зеленських це справжнє випробування, але вона впевнена, що вони пройдуть його з гордістю. Головне, що всі знаходяться на невеликій відстані одне від одного й це неабияк зігріває душу Олені в цей час.

Нагадаємо, що президентське подружжя офіційно закріпило свої стосунки у далекому 2003-му. Володимир не поспішав робити пропозицію дамі свого серця цілих 8 років, адже шлюб у нього асоціювався зі швидким народженням дітей, до чого він був не готовий. Проте вже через рік Олена подарувала своєму коханому донечку Олександру, а у 2013 – сина Кирила.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.