|
04.05.2023 17:06

Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу: відбудеться суд з екс-чоловіком Захуром?

Боротьба за можливість стати матір’ю здебільшого належала саме Камалії, адже її чоловік Мохаммад Захур вже мав двох спадкоємців від попереднього шлюбу. Втім, на цьому шляху він не відпускав руки своєї благовірної, всіляко її підтримував і також мріяв стати батьком.

В результаті, через 10 років лікування, двох втрат і навіть операції в Сполучених Штатах Америки, Камалія все ж таки змогла дати життя двом прекрасним дівчатам Арабеллі та Мірабеллі. У виховання своїх красунь співачка вкладала усе, що могла: дівчата займалися гімнастикою, верховою їздою, отримували блискучу освіту.

Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні дівчата тим не менш рушили разом з батьком у Великобританію, де знаходяться в евакуації до сих пір. Прихисток бізнесмену та двійнятам надала Таня Захур — старша дочка Мохаммада. А от зі своєю мачухою у неї стосунки не склалося, тому артистка прожила у сімейному колі не так багато часу, зібрала валізи і повернулася в Україну.

Її дочки відвідують школу у Лондоні і поки що знаходяться з батьком. Після новини про розлучення з чоловіком артистка підкреслила, що заради дітей вони будуть спілкуватися, проводити разом час та подорожувати. А вже незабаром стало відомо, з ким будуть діти. До літа вони перебуватимуть з батьком, але потім повернуться в Київ до матері і будуть відвідувати українську школу. Дане питання подружжя вирішило разом, тож висновок полюбовних та обопільний.

Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Нагадуємо, що у шлюбі Камалія та Мохаммад Захур прожили більше 20 років. Їхня історія розпочалася на початку двотисячних. Артистці довелося зіштовхнутися з великою кількістю проблем через даний союз, адже її успіхи приписували грошам благовірного. Артистка не припиняла наголошувати, що стала відомою задовго до свого заміжжя, але так і не змогла позбутися від репутації “дружини мільярдера”.

Останні роки бізнесмен мало часу проводив у сімейному колі, адже постійно знаходився то у Великобританії, то в інших країнах Європи.