Слідами батьків: діти українських зірок, які брали учать в телешоу – Полякова, Ткач, Зеленський та Кошовий

Кажуть, що яблуко від яблуні не далеко падає. Діти українських зірок доволі часто підтверджують цю думку. Чимало із них йдуть по стопам своїх батьків та беруть участь в різних телешоу.

В українському медіапросторі є чимало зірок, які мають надзвичайно велику фанатську базу. Вони активно беруть участь в різних проектах, завдяки яким отримують ще більше популярність. Відповідно, впізнаваними стають їхні близькі та рідні. Іноді бувають випадки, коли члени зіркової родини стають учасниками різних телешоу та програм. Сьогодні ми поговоримо про дітей відомих українців.

Оля Полякова

Оля Полякова не тільки талановита співачка, але й акторка та гумористка. Саме тому, протягом чотирьох сезонів гумористичного шоу “Ліга сміху” вона займала суддівське крісло. Жінка була наставником багатьох команд, у тому числі й команди “Відпочиваємо разом”. У 2017 році її команда пройшла до фіналу і темою їхнього виступу стала премія “Еммі”. Під час однієї з мініатюр, Оля виїхала на сцену на коні. Зал був шокований таким вчинком, втім, це був лише початок.

Маша Полякова на Лізі сміху
Маша Полякова на Лізі сміху

В кінці виступу на маленькому поні на сцену виїхала старша донька співачки Маша. Глядачі та інші члени журі були вражені тим, наскільки мама та донька схожі одна на одну. Маша була вдягнена так само, як Полякова, і навіть одягнула перуку для більшої схожості. І дійсно, якщо поглянути на них разом, то можна надзвичайно важко розрізнити дівчат. Складається враження, що вони не мама та донька, а дві сестри.

Юрій Ткач

Юрій Ткач є професійним гумористом і багато років грає на сцені в команді “Дніпро” разом із Ігорем Ласточкіним. Пізніше він взяв участь у “Танцях з зірками” та “Лізі сміху”. По стопам тата вирішила піти й маленька донечка коміка Ліза. Після того, як Володимир Зеленський став президентом, на його місце судді в програмі “Розсміши коміка” шукали іншу людину. В результаті, його наступником став Юрій Ткач.

Ліза Ткач на Розсміши коміка
Ліза Ткач на Розсміши коміка

Під час зйомок одного з випусків, на чоловіка очікував сюрприз. Розсмішити коміків та отримати грошову винагороду вирішила його донька Ліза. Разом із мамою дівчинка таємно приїхала на шоу і не на жарт здивувала тата. Жарти Лізи сподобались усім, за що вона виграла 50 тисяч гривень.

Володимир Зеленський

Тут ситуація аналогічна, як у Юрія Ткача. Його старша донька Олександра вирішила зробити сюрприз та прийти на “Розсміши коміка”. Володимир Зеленський був приємно здивований і не очікував такого сюрпризу. Дівчинка виграла 50 тисяч гривень завдяки своїм жартам.

Саша Зеленська на Розсміши коміка
Саша Зеленська на Розсміши коміка

Євген Кошовий

Донька Євгена Кошового Варя найбільше з’являлась в різних проектах. Дівчинка брала участь в “Розсміши коміка” і отримала 20 тисяч гривень (певна річ, що зірковий тато не знав про це заздалегідь). Через декілька років Варя зіграла на сцені “Ліги сміху” із командою Кошового “Луганська збірна”. Там вона здивувала не тільки тата, але й весь зал — Варя вийшла на сцену абсолютно лисою. Звичайно, що її волосся просто було приховане під спеціальною перукою.

Варя Кошова на Лізі сміху
Варя Кошова на Лізі сміху

Також донька кошового двічі брала участь в “Голосі діти”. У 3 сезоні дівчинка вибула на етапі боїв, а в 5 — дійшла до фіналу, втім, не здобула перемогу.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.