|
10.05.2023 11:36

Доходило майже до розлучення: гуморист Юрій Ткач з дружиною Вікторією розповіли про розлади у своїх стосунках

Кварталівець Юрій Ткач з дружиною Вікторією повідомили, що не завжди була ідилія в їхніх стосунках. Що ледь не довелося щиру пару до розпаду міцного союзу?
Автор: Юлія Ящук

Прихильники цих знаменитостей не можуть не радіти, адже коли дивишся на зіркове подружжя Ткачів відразу постає посмішка. Вони відкриті своїй аудиторії, показують своє життя в соціальних мережах, не бояться бути простими, що так важливо в суспільстві. Але, як і в кожної родини бувають свої негаразди.

Юрій Ткач з дружиною Вікторією розповіли про розлади у своїх стосунках

У новому інтерв’ю для програми “Неймовірна правда про зірок” пара відверто зізналася, через що вони мало не тратили одне одного і як вдалося зберегти шлюб. Юрій з Вікторією  говорять, що через рік після весілля думали, що спільному щастю прийшов кінець, а потім сталося справжнє рятувальне диво – дві смужки на тесті.

“Я дивлюся на Віку і розумію, що це хтось зверху казав: “Ви просто займаєтеся фігнею”. Зараз ми розуміємо, що це були якісь дитячі сварки”, – зазначив Юрій.

Юрій Ткач з дружиною і донькою

Кажуть, що сварилися через банальні речі, пов’язані з побутом: не так помила чашку, не так щось зробила, чому не подзвонила, чому не сказала. Можна стверджувати, що саме поява маленької донечки Лізи врятувала і скріпила їхню сім’ю, яка тепер є прикладом для багатьох українців.

Після цього були переломні моменти під час пандемії COVID-19, коли жили разом й нікуди не виходили.

“Був такий момент, що ми вирішили, що треба якось тижнів два побути окремо. Віка з Лізою поїхали до Дніпра, а я був вдома. Я дуже багато чого переоцінив і зрозуміло, що приїхав в Дніпро і їх забрав”, – розповідає Юрій.