|
10.05.2023 14:07

Суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих – проблеми з житлом?

Відома кулінарка країни, суддя "МастерШеф" після довгого перебування за кордоном нарешті повернулася на рідну землю. Проте повідомила, що наразі ночує у хороших друзів, а не вдома.
Автор: Юлія Ящук

Ранок 24 лютого спіткав усіх українців зненацька та змусив змінити нашу буденність назавжди. Ольга Мартиновська забрала доньку Віру, тому довгий час вони перебували у Франції. Та наразі жінка вирішила повернутися додому, де відбуваються знімання всім улюбленого “МастерШеф”.

У своєму Instagram жінка повідомила, чому живе постійно в друзів, а не вдома, у своїй квартирі, де вона збиралася мешкати.

“Відтоді, як повернулася до Києва, щодня ночую в когось з друзів, бо квартира, в якій житиму ще не готова. Сьогодні своїм диваном ділиться Кирил Мірошников. Хто наступний?”, – жартома зазначила Мартиновська.

Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих

Також розповіла, що вона, як і будь-яка зайнята людина не може поєднувати все і відразу. Кулінарка стверджує, що не відчуває, що її життя збалансоване, що скрізь вистачає її енергії. На власну суб’єктивну думку, все одно є недопрацювання. Вона прагне більше проводити часу з дитиною, більше приділяти уваги собі, роботі шеф-кухаря й самій кулінарній академії.

Ольга Мартиновська на МастерШеф

Жінка зізналася, що війна вплинула не тільки на людей, а й розвиток кулінарної справи в цілому. Адже більшість країн занурилися в пошуки традиційних українських рецептів, які тепер смакують по всьому світу, хто підтримує нас ще з самого початку.

Суддя “МастерШеф” додала, що в планах стоїть модернізації кухні України. Вона має на меті відкрити страви нашої країни по-новому, вивести їх на міжнародний рівень, аби всі знали, хто такі українці.