Categories Новини

“Я не впевнений у собі”: Віталій Козловський розповів, чому досі жодного разу не подав заявку на Євробачення

Для багатьох українських співаків справжнім досягненням є участь в пісенному конкурсі "Євробачення". Саме тому, чимало із них докладають максимум зусиль, аби здійснити свою мрію. Втім, є і ті, хто не наважуються на це.

Вчора, 9 травня, стартував перший півфінал “Євробачення-2023”. Тисячі шанувальників музики приїхали до Ліверпулю, де цьогоріч проходить конкурс. Після першого дня у глядачів частково сформувався список фаворитів, за яких вони вболівають. Оскільки, Україна здобула перемогу у 2022, вона автоматично потрапляє до фіналу.

Взагалі, фанати “Євробачення” з інших країн нерідко кажуть, що фінал конкурсу без України, наче чай без цукру. І насправді, так і є. За двадцять років участі в “Євробаченні” наша країна кожного разу доходила до фіналу. Винятком стали лише 2015 та 2019 рік, коли від України ніхто не поїхав через певні обставини.

Однак, в українському шоу-бізнесі є музиканти, які жодного разу не брали участь в національному відборі на пісенний конкурс. Одним із них є Віталій Козловський.

У чому справа?

Український співак та заслужений артист України Віталій Козловський майже все своє життя присвятив музиці. В студентські роки він наважився заспівати на шоу “Караоке на майдані”, де завдяки виконанню пісні “Вона” переміг конкурентів. Згодом спробував свої сили в проекті “Шанс” і знову здобув перше місце. Далі були і “Танці з зірками” і море різних турів та концертів.

Віталій Козловський в юності

Днями Віталій Козловський дав інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну. Співак розкрив чимало своїх секретів про особисте та творче життя. Дьомін запитав у Віталія, чому він жодного разу не подавав заявку на участь в національному відборі на “Євробаченні”.

Віталій Козловський та Слава Дьомін

У свою чергу, співак відповів одним словом — злякався. Чоловік додав, що йому не до вподоби змагання, оскільки не впевнений в собі. Козловський навіть зізнався, що все життя вдавав впевненість, якої не існує. Через це, раніше співака вважали зухвалим. Тож в кінці Віталій зазначив, що він неконкурентноспроможний в цьому плані, і прагне просто творити свою музику, а не змагатися з іншими.

Share