|
11.05.2023 14:06

Переможець Холостячки Олександр Еллерт не збирається в Київ: вплинуло зізнання Ксенії Мішиної про них?

Автор: Юлія Ящук

Про примирення цієї пари ходило чимало чуток та надій на таке довгоочікуване возз’єднання. Проте дива не сталося, а після проведеного часу в Буковелі взагалі розсварилися вщент й нині про романтичне зустрічання мова не йде.

Після того, як Олександр Еллерт вирушив до Сполучених Штатів Америки всі були переконані, що ця поїздка виключно робоча або для відпочинку. Але минали місяці, а Еллерт про повернення додому не обмовився і словом. Стає очевидним, що про приїзд в Київ Олександр не думає, тому жити нині планує за кордоном.

Олександр Еллерт не збирається в Київ:

Після ексклюзивного інтерв’ю, яке акторка надала телеведучому Славі Дьоміну, жінка розповіла про їхній з Олександром відпочинок в Буковелі й зізналася, що колишній знищував її морально. Сам Еллерт надав свій коментар цим словам. Він заявив, що у Мішиної всі аб’юзери.

Олександр Еллерт відреагував на звинувачення Ксенії в аб’юзі

Під час війни шоумен неодноразово намагався поновити стосунки з Ксенією, але все марно й наразі вони зв’язок не підтримують.

Гуморист продовжує свою творчу діяльність, але, на жаль, не на території України. Навіть звільнився з Кварталу, де працював багато років сценаристом. Наразі чоловік знімає контент для свого блогу в соціальних мережах та для YouTube-каналу. Сама Ксенія продовжує жити в Україні, знімалася в фільмах за рубежем, активно ділиться секретами успіху, правильним харчуванням та як вдалося колосально схуднути й полюбити себе.