|
13.05.2023 10:30

“Українська мордяка”: Маша Єфросиніна розповіла, як вибирала ім’я для свого сина – думала буде Алан

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як хотіла назвати синочка східним ім'ям, але натомість вийшов Олександр. Чому в останній момент жінка змінила хід подій?
Автор: Юлія Ящук

Вагітність – особлива пора для жінки, яка любляче виносить маля під своїм серцем. Нерідко до народження нащадка, молоді матусі говорять з животиком та навіть кличуть малюка на ім’я, який ще не з’явився на світ.

У новому випуску “Дорослих дівчат” на каналі в YouTube Єфросиніної, вони з Олею Поляковою обговорили досить делікатну тему, як проходили пологи, про стереотипи вагітності та ділилися своїми цікавими історіями в цей незабутній період життя.

Єфросиніна пригадала моменти, які пов’язані з народженням другої дитини, синочка Олександра. Виявляється, що Маша прагнула дати малюкові східне ім’я, адже чоловік Тимур має не зовсім українське походження, тому Алан гармонійно поєднувався з прізвищем “Хромаєв”.

Телеведуча розповідає, що майже всю вагітність ласкаво говорила з сином та упродовж всього часу до самих пологів називала хлопчика Аланом, адже стовідсотково була впевнена, що так будуть звати її малюка.

Маша Єфросиніна з сином

Старша донька Нана була проти, щоб так звали братика та й сам чоловік зірки пестливо називав сина не Аланом, а Мармеладом, адже в Тимура був дальній родич – Мармелад Хромаєв.

Але, як тільки син народився і його батьки побачили, то Маша вирішила, що це точно не Алан й вирішили дати йому популярне українське ім’я – Олександр.

“Народився він не Алан. Цей богатир з щоками, це українська така мордяка народилася красива. Я під час вагітності завжди називала його: Алан, Аланічка, а Тимур казав не роби цього, він буде Мармеладом”, – розповіла Єфросиніна.