|
13.05.2023 12:11

Душевний порив: обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як познайомилася з шоуменом

Молода обраниця Володимира Остапчука Катерина не стала приховувати, як познайомилася з телеведучим. Цією історією поділилася зі своєю аудиторією в соціальній мережі.
Автор: Юлія Ящук

Розвиток стосунків у кожної пари відбувається по-різному: у когось стрімкими темпами, а хтось буде тягнути до спільного проживання роками. Так чи інакше, але від цього обидвом має бути комфортно, а не суспільству, яке нав’язує свою позицію.

Володимир Остапчук був двічі одруженим чоловіком і вже встиг отримати гіркий досвід від попередніх стосунків. Катерина впевнена, що коханий зробив чимало висновків, аби не повторювати помилок минулого.

Так, в Instagram-блозі Полтавської підписники продовжують дізнаватися цікаві деталі від спільного проживання та розвиток любовного сюжету пари. Цього разу один з користувачів поцікавився у Катерини, як відбулося знайомство з її долею. Дівчина розповіла, що події розвивалися в соціальних мережах, а потім відносини набули більш серйозного оберту.

“Він написав в Instagram, а на другій зустрічі ми з’їхалися. Ми досі не розуміємо, чому він запропонував(каже, що такий душевний порив був, але для нього це вперше), а я – чомусь погодилася”, – розповідає дівчина.

Катерина Полтавська розповіла, як познайомилася з шоуменом

Рішення про спільне проживання – відповідальний крок, яке Остапчук прийняв майже миттєво та доволі швидко в процесі зустрічань. Але бачимо, що закоханим комфортно разом в побуті. Навіть попри різницю у віці – 16 років, Катерина запевняє, що вони з Володимиром цього не відчувають.

Нагадаємо, що зірковий телеведучий країни почав залицятися до Полтавської після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році. Шоумен довго не сумував з приводу цього й швидко знайшов собі нове кохання в обліку 22-річної журналістки Катерини.