|
13.05.2023 23:00

Все трапилося ще до гучного розлучення: Горову помітили під час поцілунку з іншим, поки Потап відвернувся

Розлучення Ірини Горової та Потапа залишилося далеко в минулому, але деякі події виглядають абсолютно інакше, якщо подивитися на них у контексті згодом отриманих новин.

Про рішення розлучитися Ірина Горова та Потап повідомили журналістам 2016-го року. Тоді зіркове подружжя не було щедрим на деталі. Лише через декілька років вони зізналися, що тривалий час не жили разом до офіційного розриву.

А вже 2019-го Олексій Потапенко вразив шанувальників повідомленням про весілля з Настею Каменських. Правда про це торжество також не була оголошена одразу. Через рік репер та його екс-підопічна розповіли, що церемонія не була справжньою. Побралися зірки багато років тому у Лас-Вегасі в оточенні найближчих друзів, а торжество в київському лісі було нічим іншим, як святкуванням річниці.

Ірину Горову помітили під час поцілунку з іншим

Стосунки Потапа з першою дружиною здавалися ідеальними. Але деякі події та кадри виглядають зовсім інакше, якщо подивитися на них в контексті того, що на той момент пара вже була не разом. Наприклад, 2016 року, ще до того, як стало відомо про розлучення в мережі з’явився кадр, на якому Ірина цілує іншого чоловіка, поки Олексій поруч і дивиться в іншу сторону.

Ірина Горову помітили під час поцілунку з іншим

Так, на кадрі продюсерка постала з режисером Леонідом Колосовським, який на той момент співпрацював з лейблом. Зокрема, між зірками були доволі близькі товариські стосунки, і подібна взаємодія для них була абсолютно звичною.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Потап потрапив у скандал у зв’язку зі своєю невірністю. Так, екс-підопічна звинуватила продюсера у зрадах дружині Насті Каменських. Причому, знаменита пара жодним чином не відреагувала на дану інформацію, і лише через декілька тижнів спростувала її.

А зараз виконавці живуть у розлуці. Настя Каменських знаходиться у своєму будинку під Києвом, а Олексій перебуває за кордоном, за що його регулярно критикують. Подружжя підкреслює, що мови про розлучення навіть не йде, і в них все в порядку. Однак, преса та шанувальники все одно схиляються до думки, що щось не гаразд. Тим часом Ірина Горова намагається максимально обмежити доступ публіці до свого особистого життя.