Categories Новини

“Дзуськи, будемо скандалити!”: Ігор Кондратюк вперше розповів, за що Олег Винник подавав на нього до суду

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про конфлікт з Олегом Винником, а також розсекретив причину, через яку співак подавав в суд на продюсера.

Олег Винник та Ігор Кондратюк — обидва дуже помітні та впливові фігур в українському шоу-бізнесі. Втім, продюсер працює на естраді набагато довше, ніж виконавець. А чоловік прекрасно знає, як влаштована дана сфера, але не дивлячись на це допустив помилку, яка ледь не коштувала йому репутації та великих грошей. Мова йде про позов Олега Винника.

Олег Винник подавав до суду на Ігоря Кондратюка

Олег Винник подавав до суду на Ігоря Кондратюка

Нещодавно зірка завітав на інтерв’ю у StandUp Battle Club, де розповів історію про те, як Олег Винник приходив до нього проситися у телепроєкт “Шанс”. Молода людина отримав відмову, адже Ігор пояснив йому, що спочатку необхідно виграти в Караоке на майдані.

Ігор Кондратюк був впевнений, що це був саме Олег, адже чоловік заявив, що він відомий в Німеччині та виступає там у мюзиклах. Згодом ця історія прозвучала на телебаченні, і це дуже не сподобалося Олегу, адже незабаром Ігорю подзвонили його адвокати та повідомили про те, що Винник подає на продюсера до суду.

Олег Винник подавав до суду на Ігоря Кондратюка

“Я дивлюся – афіші Винника розклеєні. Це був перший його концерт у Палаці “Україна”. Думаю: “Так це взагалі піар, ми ж знаємо цей шоу-бізнес!” Я кажу “Дзуськи, будемо скандалити!”, – зізнався продюсер.

Продюсер збирався операція у своєму захисті на диск з записом, однак він його так і не знайшов. Пізніше представники Олега подзвонили та повідомили про те, що він відкликав свій позов. Це стало неабияким полегшенням для продюсера, адже він розумів, що навряд виграє.

Нагадуємо, що після 24 лютого Олег виник повністю зник з інформаційного простору України. Через декілька місяців стало відомо, що насправді виконавець перебуває в Німеччині, де в нього є нерухомість та студія звукозапису. Адвокати зірки заявили, що він за кордоном через хворобу. Мовляв, проходить лікування.

Шанувальники поставилися до цього повідомлення по-різному: хтось скептично, а хтось повірив. Тим не менш, діагноз артиста досі не був озвучений і залишається в секреті. Теорія з онкологію при цьому була відхилена найближчим оточенням Олега Винника.

Share