|
17.05.2023 12:03

Григорій Решетнік разом з дружиною покинув Україну та вирушив за кордон: дітей з собою не забрали

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла про подорож за кордон зі своїм чоловіком. Через це вже посипалися перші гнівні повідомлення від підписників.
Автор: Юлія Ящук

Зразкова сім’я Григорія та Христини слугує великим прикладом для багатьох українських пар, адже вони відкрито, протягом всього періоду війни заявляли, що знаходитимуться разом в Україні, попри всю небезпеку та тривоги вночі.

Проте нещодавно викрилися нові подробиці, ніби зіркове подружжя не стримало свою обіцянку й перетнуло кордон, тому наразі вони перебувають не вдома. Ба більше, діти залишилися з бабусею та дідусем в столиці поки батьки в іншій країні. Користувачі відразу “налетіли” зі словами невдоволень, як Григорій зміг виїхати. Жінка вирішила прояснити всю ситуацію підписникам, аби не виникало таких питань.

Григорій Решетнік разом з дружиною покинув Україну та вирушив за кордон

За словами Христина, її чоловік ніколи не порушував закон. Він, як багатодітний батько трьох дітей, має право покидати Україну. Додала, що в поїздку відправилися по роботі, а дітям потрібно ходити до школи, тому на час відсутності батьків, трішки поживуть під наглядом бабусі та дідуся.

“Гріша ніколи не порушує закон! Він має право виїжджати за кордон, адже є багатодітним батьком! І робить це, виключно, за потреби й появі робочих питань”, – зазначила Христина.

Григорій Решетнік разом з дружиною покинув Україну та вирушив за кордон

Також розповіла, що найскладнішим в цій поїздці те, що сини залишилися вдома й спускалися в укриття цієї ночі через нову загрозу. Тому, добре розуміє тих, хто перебуває в іншій країні, а їхні рідні в Україні.

В цей час світ немилий й радіти всьому прекрасному, що тебе оточує дуже складно. Користувачі поділилися своїми історіями в коментарях та розділилися з жінкою її почуття та переживання.