|
17.05.2023 17:31

Оля Полякова назвала Тіну Кароль найкращою подружкою та хоче заспівати з нею дуетом: Єфросиніна про це знає?

У нашому суспільстві досі панує така думка, що жіночої дружби не існує взагалі. Але все це лише стереотип, який вже давно зруйновано. І ці домисли залишились лише у головах чоловіків, які цілому не довіряють жінкам. Або ті, хто обпікався й тепер боїться відкриватися цьому світові й людям.

Полякова та Єфросиніна

А ще багато хто думає, що серед шоу-бізнесу не може бути друзів, особливо серед жінок. Та й це є суттєвою брехнею і цьому є не одне підтвердження. Наприклад, Оля Полякова й Маша Єфросиніна. Їхні взаємини починалися далеко не з позитивної ноти, перший час вони мали взаємну антипатію одна до одної. Та в певний момент жінки зрозуміли, що між ними є багато чого спільного і таким чином жінки почали спілкуватися, а потім це перейшло у міцну дружбу, яка існує й сьогодні.

Доказом цього є розмови Олі та Маші у їхньому спільному шоу “Дорослі дівчата”. Саме там жінки відкриваються навіть самі для себе з іншої сторони. Тому можна сміливо стверджувати, що дружба Полякової та Єфросиніної підтверджується у їхніх відвертих розмовах та у підтримці одна одної, а це дуже цінно.

Та днями в інтерв’ю на радіо Оля зробила гучну заяву з того приводу, що Тіна Кароль це її найкраща подруга. Але скоріш за все це був жарт, оскільки у зірки запитали, з ким би вона хотіла заспівати дуетом, зі Златою Огнєвіч чи з Тіною Кароль, Оля обрала дует з Тіною, а потім сказала, що це очевидне бажання, адже з Кароль вони є подругами.

Полякова про Кароль

Тож, можливо, незабаром ми зможемо почути новий дует двох неймовірно талановитих блондинок, які можуть зробити щось цікаве.