|
18.05.2023 16:26

“Любов з колишнім то не гріх”: заміжня Цибульська не може відпустити Дзідзьо, який через неї розлучився

Співачка Оля Цибульська підіймає настрій всім українцям своїм блогом в Instagram та музичними хітами. Її фраза з пісні "Любов з колишнім – то не гріх, то волонтерство" стала крилатою на весь Інтернет.
Автор: Юлія Ящук

У 2022 році, коли війна принесла бурю негативних емоцій, відчаю та плачу, артистка Оля Цибульська на зло ворогам та на радість українцям продовжувала дарувати радість та сміх українцям.

Трек “Колишній” написаний з ціллю нагадати всім жінкам, що кохання завжди залишається на часі, не в залежності від того, що відбувається в країні. На просторах мережі активно обговорювали влучний вислів з пісні “Любов з колишнім – то не гріх, то волонтерство”, щоб кожна українська дівчина думала про себе та свої почуття.

Сама ж Цибульська активно потрапляла до обговорень у ЗМІ з Дзідзьо про їхній роман, який вони приховували. Все вказувало, що між ними не тільки дружба, а зв’язок кохання й навіть трек “Колишні” міг вказувати на те, що Оля сумує за музичним виконавцем. І все б нічого, аби співачка не наважилася відкрити правду про свого справжнього чоловіка, якого не показувала публіці аж до війни.

Оля Цибульська та Дзідзьо

Тому, коханим виявився не співак Михайло Хома, а бізнесмен Сергій Грисюк, від якого народила синочка Нестора. До речі, цього хлопчика теж приписували Дзідзьо, мовляв, він не на жарт схожий на зіркового татуся, тому й може бути його біологічним батьком.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Прем’єру цього треку співачка прокоментувала в жартівливій формі. Жінка вважає, що правило “одного разу волонтер – назавжди волонтер”, якого дотримуються наші дівчата може й надалі поширюватися задля розв’язання особистих проблем. Або хоча б стане класним алібі.