|
21.05.2023 10:16

Оля Цибульська розкрила реальну ситуацію з чоловіком, якого приховувала всі 20 років – “Він сам ховався”

Відома українська виконавиця Оля Цибульська всі 20 років приховувала свого коханого Сергія, якому подарувала спадкоємця Нестора. Пояснила свою позицію, чому пара не виходила на публіку раніше.
Автор: Юлія Ящук

Кого тільки не приписували цій красуні в офіційні чоловіки. Говорили, що її благовірним був депутат, олігарх, тому й усіляко переховувала його від зайвих поглядів. Дійшло до того, що навіть колегу по сцені, співака Дзідзьо запідозрили, як батька її сина Нестора, розгледівши там, неймовірну схожість в їхніх зовнішностях.

В програмі “Неймовірна правда про зірок” сюжет присвятили зіркам, які дотримуються єдиного правила в стосунках: “Щастя любить тишу”. До повномасштабного вторгнення сама Цибульська жила згідно з цією установою зі своїм чоловіком Сергієм Грисюком. Лише під час війни Оля сказала йому, що поки інші ховаються від атаки росії, переховуватися від публіки буде недоречним. А також додала, що він сам ховався, адже не любить публічне життя й для його діяльності так було краще.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

“Він непублічна людина. Він не любить фотографуватися, для нього це якийсь дискомфорт. Я б не хотіла, щоб моя професія була для нього тією зоною, де треба щось із себе представляти”, – розповідає Оля.

Тому, всім наразі відомо, що офіційним чоловіком, батьком Нестора є бізнесмен Сергій Грисюк.

“Не я його ховала, він сам ховався”, – додала Цибульська.

Оля Цибульська та Сергій Грисюк

Також подружжя зазначає, що їм набридло таке потаємне життя, яке з початку війни змінилося на “до” та “після” та й рано чи пізно все майстерно приховане стає явним. Тож, більшість пліток про романи Олі Цибульської миттєво відпали після всієї правди про справжнього чоловіка, яка викрилася влітку 2022 року.