Categories Новини

47-річна Наталія Могилевська розповіла про близькі стосунки з 75-річною Ніною Матвієнко: “Як же я вас люблю”

Українська артистка Наталія Могилевська розповіла про багаторічну дружбу та повагу до 75-річної співачки Ніни Матвієнко й розкрила деталі їхніх взаємин.

Героїня нашої статті у своєму Instagram-блозі вирішила поділитися з користувачами історією дружби, з відомою Ніною Матвієнко. За словами жінки, мало хто здогадується, що знаменитості дуже тісно спілкуються, тому що дідусь Могилевської був викладачем української мови у Ніни Митрофанівни, у Київському національному університеті ім. Шевченка. Тому, бачимо непідробну повагу та шану з боку Наталії.

“Ніно Митрофанівно, як же я вас люблю”, – чуттєво підписала світлину Могилевська.

47-річна Наталія Могилевська розповіла про близькі стосунки з 75-річною Ніною Матвієнко

Обидві такі усміхнені та щасливі, з демонстрацією своєї дружби позували на спалах камери, аби зберегти ці моменти назавжди. Ніна Матвієнко постала у синій вишитій сорочці, з червоною помадою, маленькими сережками та яскравими нігтями такого ж кольору. Наталія Могилевська на фото показалася у своєму улюбленому чорному кольорі та білими нігтями, які добре видніються на плечах в її подружки.

В цих жінках помічаємо багато спільного: чудова самореалізація, улюблена робота, велика кількість шанувальників, непоганий заробіток. Проте Матвієнко виносила та народила за життя трьох дітей, а от Могилевська у свої 47 років ніяк не зважилася на такий крок. Публіка неодноразово запідозрювала улюбленицю в імовірній вагітності, але сама Наталія переконувала, що набрала зайвих кілограмів, але на дитинку поки не чекає.

Наталія Могилевська з округлим животом

Натомість прагне схуднути, аби аудиторія більше не помічала того округлого живота, який наштовхує на думки про поповнення в її родині.

Share