|
25.05.2023 18:13

Ще на весіллі з Остапчуком його запримітила: Христина Горняк зізналася в почуттях до Андрія Данилка

Христина Горняк стала відомою блогеркою завдяки шлюбу з відомим українським телеведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком. Саме тому її життя й досі цікавить широку аудиторію людей.

Христина й сама по собі була і є успішною бізнес-вумен, оскільки вона працює нотаріусом, а ця справа досить гарно оплачується, до того ж з досвідом і роками професіонали вже мають гарних клієнтів та зв’язки. Тож до зустрічі з Володимиром жінка вже мала гарний рівень життя. Але з ним вона здобула популярність та стала цікавою для українців.

Христина Горняк

За життям Христини й Володимира слідувала вся країна, оскільки вони демонстрували щастя, гумор, гармонію та головне – кохання. Вони часто публікували спільні фото та відео, тобто, демонстрували свій сімейний затишок, який вони побудували самі. Багато подорожей, гучне і красиве весілля, багато спогадів і радісних моментів, на жаль, не змогли зберегти їхні почуття.

У 2022 році розпалося багато пар, навіть таких, які завжди здавалися міцними та непохитними. У цей список потрапили й Христина з Володимиром, оскільки вони також розлучилися, і вже офіційно.

Зараз Остапчук і Горняк живуть окремо і їхні життя загалом не перетинаються. Жінка переїхала до Відня і живе власним життям. Нині Христина багато часу приділяє своєму блогу та жіночому проєкту “ОРА”, де вона організовує зустрічі для жінок з різними експертами, які діляться досвідом.

Також Горняк не забуває й про розваги, тому днями жінка відвідала концерт Андрія Данилка і це продемонструвала у своєму інстаграм-юлозі. Всі знають, що концерти Сердючки – це щось неймовірне.

Сторіс Христини

Саме тому, Христина висловила свій захват та любов до Андрія Данилка, назвавши його найщирішим артистом серед усіх.