|
26.05.2023 16:11

Не тільки Лобода: Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Монатік та інші артисти, які співали на російській сцені

Автор: Юлія Ящук

До початку повномасштабного вторгнення багато українських артистів їздили з гастролями до росії, аби зібрати там своїх слухачів та завоювати їхню прихильність. Наразі ці зірки жалкують, що мали будь-яку справу з країною, яка руйнує наші землі.

Настя Каменських

Про цю жінку знає увесь світ, адже початок творчості в гурті “Потап і Настя” подарував їй славу на світовому рівні. Жінка не любить говорити про свою кар’єру в росії й переконує, що з 2014 року сольних концертів там не давала. Проте є одне “але”, коли її чоловіку Потапу вручали нагороду на телеканалі RU.TV.  Сама Каменських вважає це все в минулому і картає себе за співпрацю з “сусідським” народом.

Настя Каменських

Дмитро Монатік

Позитивний, драйвовий та шалений співак й танцівник, якого обожнює вся Україна переконує, що припинив їздити до росії з 2015 року. Розповідає, що раніше перебував там з ціллю мати більшу популярність, впізнаваність та й заробити теж був не проти.

Дмитро Монатік

Надя Дорофєєва

Екс-солістка гурту “Время и Стекло” неприємно згадує ці часи, коли доводилося давати свої концерти на території російської федерації. Каже, що це були помилки минулого й зараз вони з Позитивом не розуміють, навіщо це було потрібно.

Сам Олексій Завгородній розповів, що в них були переважно клубні виступи, але вони з Надією швидко це закінчили, адже було від цього дуже противно.

Надя Дорофєєва та Позитив

Головне – вміти вчасно визнавати свої помилки та не повторювати їх у нинішніх реаліях життя, як це роблять інші знаменитості, яким гроші важливіші, аніж гідність, честь та любов до своєї країни. Такими вважаються: Ані Лорак, Anna Asti, Анна Сєдокова, Марув, Регіна Тодоренко та інші. Вони продовжують жалюгідно мовчати та творити музику в країні, яка безцеремонно розпочала війну на Батьківщині.