|
27.05.2023 09:57

Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко зізнався, які жінки можуть приборкати його серце – має бути розум

Автор: Юлія Ящук

Скуштувати його шедеври мріє ледь не кожна жінка. Ще б пак! Адже знайти такого чоловіка, який обожнює готувати, веселий, з почуттям гумору наразі мріють багато дівчат. Сам же Євген розповідає, що його досі серце вільне, проте є головні риси, які хоче бачити у своїй майбутній коханій.

Хто слідкує за блогом Євгена помітили, що цей 36-річний чоловік обожнює носити екстравагантний стиль в одязі та має нестандартні погляди на життя. Так, розповів, що йому подобаються інтелектуальні жінки, в яких є розум, коли цілуєш кохану й, немов дістаєшся поцілунком до її розумових думок, а ще пристрасні, щоб кожною миттю насолоджуватися одне одним та своїми стосунками.

Євген Клопотенко зізнався, які жінки можуть приборкати його серце

В цьому переліку існує одне “але”, яке зірка кулінарії не приховав. Зізнався, що є прихильником вільних полігамних стосунків, тож кожна жінка, яка мріє зав’язати з ним романтичні взаємини має знати про цей факт. Звичайно, що така манера будування відносин підходить далеко не кожному, але у світі багато людей, тому стільки ж і думок.

Нагадаємо, що славу та впізнаваність Євген Клопотенко отримав завдяки перемозі в проєкті “МастерШеф”. Наразі шеф-кухар активно веде свої соціальні мережі, ділиться ексклюзивними рецептами з порадами щодо правильного приготування. Така модель поведінки та його характер подобається далеко не кожному, а тому в медійному світі має й ворогів. Наприклад, журналістка Раміна Есхакзай, яка публічно назвала цього чолов’ягу “лицеміром” або відомий суддя з “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який взагалі заблокував зірку у своєму Instagram.